Opet zamro forum :/ Moram priznati da sam iznenadjen sa jednim rezultatom ovog kola. Cudno mi je da su detlici izgubili jer su igrali kuci, a pritom jedan od vaznijih igraca je bio povredjen big timu. Ali sada kad vidim da je forma mnogo bolja od big tima...sve mi jasno.
Morace Burzanovica i onog Harku (ili kako se vec zove) da malo pristedi, previse igraju. Sledece nedelje forma im ide na slab...a dolaze tekme koje je treba da se dobiju. Mislim da su albo i detlici dobro zakomplikovali situaciju, uveren sam da ce dramoseri do 4-e pozicije. Vidim da lepo covek cuva igrace, sledecu nedelju ce centar od 76k plate da ima odlican formu, a verovatno covek pazi i na formu ostatka ekipe. Sledece nedelje dobija obe tekme, garant.
Nego, opet jedan bum od transfera kod nas. 930k za Kineza od 24 godine (ako se ne varam 27k plate). Svaka cast na toj prodaji, nisam mu video skilove pa ne mogu da sudim...ali 930k za takvog igraca? Nzm, ja ocigledno moram da naucim od vas kako prodati igraca. Posto to ocigledno ne znam :)
Last edited by Lale at 12/25/2012 3:58:03 PM