ne radimo mi ovo sa repkom da bi dobili tvoj glas vec da bi ti patriota mogao da se ponosis rezultatima nase zajednicke Srbije...a ti glasaj za nekoga ko nece imati rezultate ali ce ti biti simpatican... ;)
hvala na cestitkama...
nema na cemu, uvek.. i hvala na izbrisanim komentarima, jedan je inace naisao samo na odobravanje, al navikao sam, 80% mojih komentara se brise.. pa necu glasati za tebe iz cistog razloga sto se stalno protivis svakom mom komentaru, svakoj mojoj izjavi, samo zato sto ja otvoreno kazem kad mi se nesto ne svidja, a ne uvlacim se kao ovde 80% ljudi vec se slobodno suprotstavim i tebi (velikom gm-u) kao i svakome drugom.. ali ti si naravno najpametniji i najbolji igrac ove igra.. pa zato si i u veoma jakoj II ligi (u kojoj sam cak i ja, ma nema sta, neverovatno jako drustvo).. tako da veliki gm-u protiv repke nemam nista, ali protiv tebe, ma samo da imam i delic onoga koliko ti imas protiv mene, to je sasvim dovoljno da ne glasam za tebe.. tako da najbolji si, najpametniji i najveci covek ovoga sveta.. nadam se da je to upravo prijalo tvom egu.. kao sto prija kad ti se svi redom uvlace.. tako da kazem ti o tebi imam sve samo najbolje, zadivljen sam svime sto si postigao u zivotu (mislim biti gm u virtuelnoj igrici i cak voditi i reprezentaciju svoje zemlje u istoj toj igrici nije nikako mala stvar)..
pozdravljam te..