Підсумок мого керування, або ж хочеться відгуляти своє весілля і просто відпочити! Як я колись обіцяв, що вискажуся/випишуся стосовно всього що відбувалося протягом мого керування. І це вискажуся/випишся, буде підсумком всіх моїх 6 відкерованних сезонів

Перш за все, почну з того, яку команду я взяв? Взяв я молодіжку після маняка, яка домоглася дуже вагомих результатів і змогла досягнути топ 10 найкращих збірних молодіжок. Але топ 10 для мене не результат, це лише просто статистика. Я завжди хотів щось вигравати, коли чимось керую. В даному випадку, моя основна команда була молодіжка... не Львів Ліонс, а молодіжка... дуже багато зусиль було прикладено для того аби створити боєздатний колектив, яким би ти зміг щось вигравати, адже особливість керування молодіжки полягає не в тому, який ти афігєнний тактик, а в тому який ти афігєнний координатор, який зможе достукатися до новачків і заставити їх тренувати гравців, паралельно пояснюючи вигоду від цього і вже потім який ти тактик/стратєг. На це була зосереджена вся увага...
Через 2-3 сезони, на своєму ентузіазмі, я придумав і створив логотип і банер молодіжки, тим самим оновивши застарілі і приїджені картинки. Надіюся всім подобається теперішнє лого і банер молодіжки? ) Да, не спорю, це зайняло багато часу, особливо вивчити основні функції фотошопу... але це досвід, який завжди лишеться безцінним

і можливо, колись прийде до мене ідея створити лого і банер для нашої націоналки)
Далі через 4 сезони пішов величезний прорив в молодіжці. Ті гравці, які були в 32ому сезоні ще сирі, коли я тільки но почав ними займатися (18ки) стали в 35 сезоні чемпіонами утішалки, тим самим показавши всім вдруге, що для того аби щось виграти молодіжкою потрібно 4-5 сезонів (колись я також брав молодіжку і за 4 сезони вигравав утішалку зе в 20х сезонах)
.
Далі був чемпіонат Європи, який проходив на домашній для нас арені: в Україні!! І тут ми здобули те, що ніколи ще не здобували за часів усіх збірних!!!! КУБОК!!!!!!! Так, тепер на головній сторінці молодіжки є кубок!!!!! І тепер він буде красуватися там навіть в 130му сезоні БазерБітера. Це історія, яку ми разом створили!!!)
Для мене це надзвичайно величезне досягнення. Завдяки цьому, ми змогли піднятися до топ 4 !!! збірних молодіжок світу!!! і вперше за всі часи існування молодіжної команди поїхали на чемпіонат Світу.
Ну а далі, по принципу синусоїди пішов спад... програвши всім основним суперникам на ЧС... і цей спад триває і досі... тому, зараз для молодіжки потрібен "антикризовий" менеджер, який зможе відновити те, що було "забанено" ГМами... а саме, направити тренування гравців для нових, а може і старих менеджерів.
а за цей час, поки йде перерва, в мене багато сталося в особистому житті) в кінці квітня буде розписка, потім літом у мене буде весілля, і зараз при підготовці до того всього, просто не буде хватати часу аби керувати молодіжкою. Як ви самі бачите, я вже завтикую на товарки виставляти склад! Тому, краще 1-2 сезони відпочити і приступити потім з новими силами, думками та ідеями і знову щось виграти !!!
Для мене молодіжка завжди лишиться основнішою командою, ніж мої Львів Ліонси

звичайно, хотілося б 6 сезонів покерувати старшою збірною, але як на мене 6 сезонів може бути мало для того аби наприклад виграти утішалку... тут потрібна зовсім інша стратегія розвитку і тренування гравців.
Тому, хочу побажати новому тренеру перш за все терпіння! Без нього, в молодіжці нікуди. Ну і звичайно вміти правильно подати товар, у вигляді тренованого гравця, який допоможе і збірній і команді власника. Зі свого боку, я передам повністю оновлену базу всіх гравців (не знаю, чи встигну перегялнути до кінця тижня теперішній драфт, якщо не встигну, то тільки лишиться переглянути цей драфт, вік 19-21 переглянутий і оновлений повністю).
Щасти новому менеджеру молодіжки. Нехай переможе найкращий!