I koniec sezonu zasadniczego. teraz zacznie się poważna gra na całego :)
Kto zaskoczył ? Niewiem czy ktoś znajdzie się w tym gronie. Ale napewno zaskoczeniem jest bilans Dragons DG.Myslalem ze ktos da rade go pokonac.z bilansem 22-0 uważa sie za głownego kandytata.
Kto zawiódł? Wydaje mi się ze ja napewno mogłem zajać lepsza pozycje lecz w tym sezonie priorytetem okazal sie puchar kosztem PO :D No cóz za to powalcze o awans.
Kto wygra 1 runde PO?
Blue
Sks starogard - Legia Kłodzko - sks sprzedał ostatnio waznego gracza ale dalej jest faworytem w tym meczu
Gladiatorzy - Fc Diesel - Diesel wg mnie stracił jakiekolwiek szanse przy pojawieniu się knt Vedeji
Red
DragonsDG - LKK Start Lublin - Faworyt wiadomo kto. Ciekawe jakie by stawki dawali bukmacherzy za awans Lublinian :)
Dragon Ball - Brotherhood of the Assassins - Od początku świeżak zaskakiwał miał dobry bilans gdy doszedł ale potrafił się utrzymać w czołówce grupy i dzięki temu znaleźli się PO lecz tu czeka ich zimny prysznic
Baraże
sks pikus - Thunder Kołobrzeg - Ciężko przewidzieć kto z tej pary się utrzyma ale wieksze szanse daje zespołowi z Kołobrzegu
Czarni Gorzów - Prokom-Trefl Smolno - Kontuzja jednego z liderów gorzowskiej ekipy sprawia, że ten pojedynek może również być ciekawy, ale wiecej do powodzenia dalej bedzie miał zespół Czarnych
Dziękujemy zespołem Fifaplay CF i Old Mens za ten sezon i życze powodzenia w przyszłości ;)