sima hétköznapi center edzésre 500k alap tőkével nem találtunk idén 1-2 embert, nemhogy szupersztár itthon tartására 1,5m minimális tőkével multi edzésre. amúgy az ötlet tetszene ha megvalósítható lenne, de egyenlőre nem látom benne a lehetőséget.nem találsz itthon nagy tőkével rendelkező 15 olyan center edzőt (4-5 szezonba gondolkodva ennyi kéne kb), aki nekiállnak kieget edzeni 18 éves korban. ha igen ügyes vagy és hajrá én támogatom a programot!
Örülök, hogy támogatod a kezdeményezést.
Szerintem éppen azért nem találni center nevelőket, mert a multitlan 23 éves korára monster centereknek nulla forintokért mennek el. Ez jó lehetőség lehet azoknak is, akiknek a kinti embereik csak egy szezonra vannak attól, hogy készek legyenek. Vesznek egy ilyen ,,csodacenter,, alapanyagot, és a harmadik meccsen adnak neki egy kis multit. Általában az elit első ligás csapatok már multis centereket keresnek, ha emlékeztek az egyik cseh ECS 6 milláért ment el a múlt szezonban.
Elég, ha minden szezonban csak egy tulajt találnánk, az hosszú távon simán megoldaná a center problémákat. Egyébként én már találtam egy tulajt, aki elegendő tőkével is rendelkezik!
Megkérdezném Kay-t, Te mit szólsz az ötlethez?