Tvoj post nije navijacki :) pitam te sta je sa nesportskih na Krsticu, sta je sa faula zadnjeg na Novici, ne onog u pola sekunde (koji je takodje bio), nego prije toga kad daje kos. Je li Krstic imao kontakt sa Erdenom na kraju kad je svirana 5 licna :) Bonus u minuti naravno niko ne komentarise, nego samo ono sta vama odgovara, ma ok je sve bilo, normalno i pomalo domacinski hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, svaka cast Turskoj, slabiji za klasu je dobio, to je cinjenica. Bevzile sudije su krive, kosarkasi Turske ni krivi ni duzni sto su otisli u finale, to se slazem. Da se igralo u Beogradu sve ispod 20 razlike bi bilo cudo. Kada neko prodje na sudije, za mene je uvijek lopovski prosao, znam da ste vi vise navijali za Tursku nego ja za Srbiju, ali pogledajte stvari realno. Tiger kad smo kod Spanije, interesantno da ne spominjes namjernu Garbajose nad Savanovicem 2 minute do kraja, kada ga sa ledja povlaci, faul nad Teodosicem na sutu za 3, isti takav prije toga sviran na Fernandezu, ali nisam iznenadjen sto ne spominjete, normalno je to. Sve sto pisem su cinjenice, nema veze sa navijackim, samo sto to ti tako dozivljavas. Spanija je npr 2005 prosla Hrvatsku na lopovski nacin, mislis da sam mogao ubijediti navijace Spanije u toj tekmi da je sudjenje bilo skandalozno, naravno da nisam, prema tome gori sam ja sto se upustam u ovo. Tu je bila situacija, da je Hrvatska uhvatila zadnju loptu loptu dobila bi, isto kao i ovo da se nije odbilo Tunceriju, ali je cinjenica da je Hrvatska u tom mecu bila tesko pokradena, i da u Beogradu iako tad najbolja, nije mogla dalje. Na toj tekmi, kao i na ovoj mogu u pola noci navesti 10 odluka koje su otisle na kontra stranu, vama je to pomalo, navijacki, meni su to cinjenice. Namjerno sam vezao i utakmicu Hrvatske, jer kad god igraju ekipe sa ovih prostora navijam za njih, ne mogu sebi pomoc, i tada mi je bilo krivo kao i sada, jer je jasan nacin prolaska protivnika, a vi kad ozdravite na tom planu, onda se javite da realno komentarisete, ajd uzdravlje.