tak reprezentant generuje większe wpływy do kasy, nawet 20-30k. Dzisiaj BB.King który ma reprezentanta pierwszy tydzień i awansował do PLK gadżety wzrosły mu z 67k do 140k.
przejrzałem twój skład i myślę że spokojnie pod kadrę powinieneś trenować, masz super młodych zawodników, ale musisz sie zdecydować czy trenujesz podkoszowych czy obwodowych, w 4 lidze moim zdaniem będziesz potrzebował mocniejszych zawodników niż posiadasz, żeby się utrzymać.
Jeśli chcesz trenować pod kadrę to moim zdaniem tylko ma szanse Nikifor Sidorczak, z nim możesz trenować także Waleriana Durlika na pozycji PG/SG w zależności od tego co trenujesz i Waleriana za jakies 2-3 sezony sprzedać za super kasę i wzmocnić drużynę, a Sidorczaka trenować dalej pod U21, jeśli nastawiasz się na kadrę NT to trenuj ich obu. Wydaje mi się że ten podkoszowy Igor Szwemin jest juz troszke za stary i na kadre nie ma szans na pewno.
jeżeli decydujesz sie na trening podkoszowych trenuje Szwemina jak obwodowych to Sidorczaka i Durlika, wybierz jedną opcję, a drugą opcję sprzedaj i dokup zawodników na tą pozycję.
popatrz na mój skład
Last edited by aMORFIczny at 7/25/2011 8:30:51 AM