Magyarország vs. Lietuva 146 - 132
Na, akkor amellett, hogy szétdurranni készül az agyam, szerencsére kellemes dolgaim vannak inkább.
Legelőször is üzenem a litván kapitánynak (úgy, hogy a google translate is értse), hogy erre lóg a magyar lompos, és itt lehet bekapni. Gondolom mindenki láthatja, hogyan alakul jelenleg a két csapat gólaránya, abszolút no comment.
A dolog kellemesebb oldala az, hogy vitathatatlanul a világelithez tartozó csapatot sikerült hozzáállás hátrányban magabiztosan megverni, méghozzá úgy, hogy a végén történt kisebb megingástól eltekintve a győztes kiléte nem volt kérdéses. Ezúttal végre sikerült olyan időpontban meccset játszani, hogy én is lássam. Itt vagyok a BB-ben egy ideje, de én játékost úgy még nem láttam játszani, ahogy Böcz ma lenyomta a baltiakat, öröm volt nézni. Feltűnő volt végig, hogy bár fuss és tüzelj volt a taktika, a magas embereink nagyon sokat vállaltak a pontgyártásból, ez mindenképpen kulcsfontosságú volt a mai sikerben.
Jövő héten Szerbia következik, nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a szezon eddigi legfontosabb meccse. Hangsúlyozottan merem remélni, hogy csak az "eddigi" legfontosabb.
Ami a nemzetközi kitekintést illeti, a svájciak legázolták a spanyolokat, és ezzel nagy lépést tettek a továbbjutás felé, és a francia győzelemmel alaposan összesűrűsödött a mezőny (nem is bíztak semmit a véletlenre, hozzáállásban verték a hollandokat).
Sajnos U21-es válogatottunk további menetelésének megálljt parancsolt a mindenkori mumus cseh válogatott. Úgy gondolom, hogy semmi szégyenkeznivaló nincs, a srácok tisztes szezonon vannak túl. Remélem, lesz olyan játékos, aki a nagyválogatottban is bemutatkozhat majd a későbbiekben.
Kína ellentmondást nem tűrően menetel az U21-es világbajnoki cím felé, azon a fronton is tetőfokára hágtak az események.
A tippverseny eheti győztese Encibenci lett 12 ponttal, neki gratulálok.
Last edited by kaygee at 9/13/2010 3:14:44 PM