Taigi, zinant sita situacija ir tai kad tavo zaidejes suloses U21 po to gali 3-4 sezonus laukti prisijungimo prie Nt darosi kraupu. Nera tos tarpines grandies. Dabartiniai 21-22-23 metu zaidejai kai kurie su legendos ar mvp potencialais. Suprantu kad kolkas buvio nesunku pavyti zvaigzdes potenciala, bet paaiskinkt kas nors kaip man su savo legendinio potencialo zaidejo kuris mano nuomone geriausias C 19 meciu tarpe pavyti NT lygi ? Gerai kad 21 metu los U21 esu tikras 99 % nebent koks avigalvis valdytu rinktine. Bet kas po to ? Jam sukaks 22 metai. Norit pasakyti jis bus geresnis 22 metu nei tarkim dabartiniai legendiniai 25 metu ? Visi zinom atsakyma kad ne. Visad geriau bus ta vyresni imti nes pasivyti normaliai vienodai treninamo kaip ir maniskis nera imanoma, net jei lb priarteciau tai vistiek turetu vyresnis pranasuma del patirties ir pan. Taigi, ar verta tiketi naiviom pasakom ar visgi geriau grizti i realybe ? As treniruodamas galiu tiketis tik to jog mano konkurentai neturi 7 lvl treneriio kaip as, kad nevisad 1 poz trenkes duoda, kad nevisad pilnos gaunasi, kad susitramuos ilgam laikui. Vat apie ka turiu svajoti norint kad mano zaidejas zaistu NT ar cia protinga ir sveika konkurencija? As nemanau, todel eiciau kitu keliu. Sudaryciau max 30 zaideju sarasa. 15 pagrindiniai, 15 rezervui, jei is pirmuju kas susitraumuotu ir atsiliktu arba nusibotintu ar kitokioms priezastimis nebetiktu. likusios 3 vietos lostu is rezervines komandos perspektyviausi ir didziausias algas turintys zaidejai. viskas ko reikia manau. Jei ives ne kelius k o rimtesne suma uz NT narius, atda kiekvienas bijos prarasti savo zaideja is rinktines ir treninins kaip begaledamas, palaikys formas super ir mes turesim rezultatus super. Kas to nedarys, automatiskai bus pasalinami ir i ju vieta statomas rezervinis. O Zaidejas netures teise patekti i rinktine kol nepakeis seimininko. Cia mano neapslifuotas modelis. Todel noriu i Nt trenerius kad visa tai igyvendinciau.