BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos U-21 rinktinė

Lietuvos U-21 rinktinė (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Melagis

This Post:
00
87511.135 in reply to 87511.134
Date: 7/12/2009 1:16:58 PM
Overall Posts Rated:
2929
Is dalies Paulius teisingai ir sako, bent jau is mano grupes tai ne vienas Lietuvos ir uzsienio rinktines zaidejas yra atsirades... Kad jau tiek pinigu turit daug galetumet rinktiniu zaidejus susimete sedet gi :)) Anyway, nieko cia nepakeisi, auksciausiose lygose esancios komandos visam BB daugiau maziau kratos laikyt labai dideles algas turincius zaidejus kaip kad tas latvis, dar ispanas vienas maciau plaukiojo rinkoj... Realiai tokie siam momentui komanda tik skandina ir sita situacija tik bloges jei su ekonomika nieko nedarys ;) Jau sezono pradzioj sakiau sita, pasijuoksiu kito sezono pradzioj jei BB nieko nepakeis sitoj vietoj...

From: Kirkas

This Post:
00
87511.136 in reply to 87511.135
Date: 7/12/2009 1:25:02 PM
Overall Posts Rated:
182182
Nieko ir nepakeis, net nesitikėk. Įvedė tą, kad ten prekes parduos už rinktinių žaidėjus ir cashų daugiau gaus. Garantas pridės kelis k, o sugalvos kokia akciją atrakciją, kuri atims keliasdešimt k, nes ale BB vartotojai turi per daug pinigų. ;]
Taip, kad gyvenkit ramiai ir nesvajokit, kad sutvarkys ekonomiką.

This Post:
00
87511.137 in reply to 87511.133
Date: 7/12/2009 1:27:37 PM
Overall Posts Rated:
286286
sutinku su tavim del to , kad butu skiriama kazkiek pinigu klubams, uz rinktines zaidejus :)

From: Melagis

This Post:
00
87511.138 in reply to 87511.136
Date: 7/12/2009 1:34:57 PM
Overall Posts Rated:
2929
Bus priversti vienaip ar kitaip tvarkyt kazkada, po dvieju sezonu isvis cia vien sensasingi zaidejai metysis... Arba stabdys treniruociu greicius arba ekonomik turetu balansuot, nes pinigai dabar is komandos iseina greiciau nei i ja ateina :) Turint omeny kad aukstesnese lygose sedi ilgesni laika zaidziantieji ir daugiau sajamu/santaupu turintieji, tas stovejimas vietoj gali neptikt zemesniu lygu menedzeriams. Kita vertus jei kainos labai nusiris zemyn aukstaskilliu zaideju irgi bus sudas kai belekokiose lygose sensasingi vartaliosis...

Zodziu, daug variantu yra kaip sugrius BB, bent jau as matau tikrai kad po biski griuva viskas cia...

From: Kirkas

This Post:
00
87511.140 in reply to 87511.139
Date: 7/12/2009 2:22:46 PM
Overall Posts Rated:
182182
Bbs yra su tais rinktinių žaidėjais. Jeigu nori pasiekti gerų rezultatų, tai neapsimoka turėti rinktinių žaidėjų ar jų pirkti. O jeigu viską nori aukoti dėl Lietuvos, tai pirmyn. ;] Kuo jau kuo, bet šituo, tai įsitikinau.

Last edited by Kirkas at 7/12/2009 2:23:06 PM

This Post:
00
87511.141 in reply to 87511.139
Date: 7/12/2009 2:45:14 PM
Overall Posts Rated:
00
Butent del sitos nesamones ir kilo man mintis meginti eiti i trenerius.Man butu nesvarbu skillai surinkciau geriausiu zaideju sarasa + perspektyviausiu. Kuriu formos lievos ar nebetreninami gautu pora perspejimu po kuriu kristu iskart is rinktines visiems laikams ir i ju vieta geriau butu sukisti aktvyiu vartotoju zaidejai taip palengvinant ju finansine padeti, zinant kad ir prastesni turedamas zaideja zmogus ji trenins nuosirdziai iki apsisikimo(labai ilgai). Zinosi kad formos visada bus palaikomos ir pofik tie rezultatai trumpalaikiai, esme ilgalaikes investicijos i Nt zaidejus. Ateityje skintume gerus vaisius. Kai dabar kokia prasme meluojama simtams vartotoju kad turi sansu ju zaidejas, tie trenina trenina, vargsta vargsta viska aukoja nieko su klubu nepasiekia ir galiausia niekas nepakviecia. Argi tai sazininga zaisti zmoniu jausmais ? Mano nuomone, ne, todel ir nereiktu nesamoniu sneketi, cia nebent U21 treneris noredamas didesni pasirinkima tureti gali taip pezeti, NT treneriui naudos mazai jei 50 zaideju salia ugdomi bet jie yra per silpi pagal kazkoki skilla. Kaip pavyzdi duosiu Medartas Laukutis. Komanda viska aukojo del jo, garantuota vos ne 100 procentu buvo kad los rinktineje, trenino super ji ir istrenino tikra grazuoli, bet rinktineje jau yra toks pats atitikmuo tik kazkoki antrini sklla 1 turi didesni., todel atsakymas kad sito zaidejo niekad nebus rinktineje. dabar klausimas tai nafik liepiama buvo treninti tuos pacius skillus ir t.t kaip ir kito jau esamo Nt rinktineje ir zinant kad nepanaudosi naujo istreninto jaunio ?

This Post:
00
87511.142 in reply to 87511.141
Date: 7/12/2009 3:00:13 PM
Overall Posts Rated:
00
Taigi, zinant sita situacija ir tai kad tavo zaidejes suloses U21 po to gali 3-4 sezonus laukti prisijungimo prie Nt darosi kraupu. Nera tos tarpines grandies. Dabartiniai 21-22-23 metu zaidejai kai kurie su legendos ar mvp potencialais. Suprantu kad kolkas buvio nesunku pavyti zvaigzdes potenciala, bet paaiskinkt kas nors kaip man su savo legendinio potencialo zaidejo kuris mano nuomone geriausias C 19 meciu tarpe pavyti NT lygi ? Gerai kad 21 metu los U21 esu tikras 99 % nebent koks avigalvis valdytu rinktine. Bet kas po to ? Jam sukaks 22 metai. Norit pasakyti jis bus geresnis 22 metu nei tarkim dabartiniai legendiniai 25 metu ? Visi zinom atsakyma kad ne. Visad geriau bus ta vyresni imti nes pasivyti normaliai vienodai treninamo kaip ir maniskis nera imanoma, net jei lb priarteciau tai vistiek turetu vyresnis pranasuma del patirties ir pan. Taigi, ar verta tiketi naiviom pasakom ar visgi geriau grizti i realybe ? As treniruodamas galiu tiketis tik to jog mano konkurentai neturi 7 lvl treneriio kaip as, kad nevisad 1 poz trenkes duoda, kad nevisad pilnos gaunasi, kad susitramuos ilgam laikui. Vat apie ka turiu svajoti norint kad mano zaidejas zaistu NT ar cia protinga ir sveika konkurencija? As nemanau, todel eiciau kitu keliu. Sudaryciau max 30 zaideju sarasa. 15 pagrindiniai, 15 rezervui, jei is pirmuju kas susitraumuotu ir atsiliktu arba nusibotintu ar kitokioms priezastimis nebetiktu. likusios 3 vietos lostu is rezervines komandos perspektyviausi ir didziausias algas turintys zaidejai. viskas ko reikia manau. Jei ives ne kelius k o rimtesne suma uz NT narius, atda kiekvienas bijos prarasti savo zaideja is rinktines ir treninins kaip begaledamas, palaikys formas super ir mes turesim rezultatus super. Kas to nedarys, automatiskai bus pasalinami ir i ju vieta statomas rezervinis. O Zaidejas netures teise patekti i rinktine kol nepakeis seimininko. Cia mano neapslifuotas modelis. Todel noriu i Nt trenerius kad visa tai igyvendinciau.

This Post:
00
87511.143 in reply to 87511.142
Date: 7/12/2009 3:16:21 PM
Overall Posts Rated:
1616
jei gerai supratau tai i rezervine komanda imtum 22m perspektyviausius net jei 25 metu geresni? ar cia posto pradzia apie tarpine grandi nesusijus su pabaiga?

From: Rimas
This Post:
00
87511.144 in reply to 87511.142
Date: 7/12/2009 3:17:13 PM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
917917
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
Atsibodo net skaityt. Gerai kad as rekiaviciu treniruojuosi sau su tokia intencija kad galbut jis papuls i u-21, tai kazkodel labai nenusivilciau jei tai neivyktu ;)

Advertisement