BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Μουντιάλ 2010-Εθνική Ελλάδος

Μουντιάλ 2010-Εθνική Ελλάδος (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
144071.134 in reply to 144071.133
Date: 5/28/2010 1:21:52 PM
Overall Posts Rated:
3131
http://www.youtube.com/watch?v=UGARfC-Lx9Y&feature=re...
kai allos ymnos me polla nohmata akouste stoixo

Last edited by kapetan_fasarias at 5/28/2010 1:22:59 PM

This Post:
00
144071.135 in reply to 144071.134
Date: 5/28/2010 1:24:38 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ωραια και τα 2!!! :)
Αντε 2 βδομαδες ακομα!!!! Πολλες ειναι να παρει!!!

From: thanos
This Post:
00
144071.136 in reply to 144071.35
Date: 5/31/2010 12:20:57 PM
Overall Posts Rated:
272272
Αυτο ειναι ενα μερος ενος αρθρου του Παπαδογιαννη στην Sportday. Αναφερεται σε ενα κομματι του βιβλιου του Γκαγκατση για την περιπετεια του Euro 2004. Μιλαει για καποια πραγματα που δεν ακουστηκαν και ειναι εν μερει ξεγυμνωμα και απομυθοποιηση των "ηρωων" του 2004.

"Μολονότι ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ έχει κάθε λόγο να στρογγυλοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις (και πράγματι αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο με τον οποίο ένωσαν την Ελλάδα εκείνες τις αλησμόνητες ημέρες) απομυθοποιεί άθελά του τα ινδάλματα του 2004 και τον προπονητή τους. Και σκορπίζει την απογοήτευση σε όσους πίστευαν ότι ήταν μια ωραία, ξένοιαστη, αφοσιωμένη στον καλό αγώνα συντροφιά.

Το βιβλίο παρουσιάστηκε πριν από τρεις εβδομάδες, αλλά κανένας από τους συναδέλφους που το παρουσίασαν δεν έκανε τον κόπο να το διαβάσει πρώτα. Αν το έκαναν, δεν θα μιλούσαν μόνο για το επεισόδιο Ρεχάγκελ-Γεωργάτου και για τα... γούρια της ομάδας. Από κάποια στιγμή και μετά, ο ανυποψίαστος αναγνώστης δεν ξέρει από πού του έρχονται οι σφαλιάρες. Ο μετέπειτα MVP Ζαγοράκης έδωσε θετικό δείγμα σε ντόπινγκ κοντρόλ 8 μέρες πριν από τη σέντρα, αλλά η υπόθεση κουκουλώθηκε. «Ακόμα κι αν η ΟΥΕΦΑ αποφάσιζε να τον αποκλείσει, δεν θα τον αφήναμε να γίνει ρεζίλι. Θα ανακοινώναμε ότι έπαθε θλάση και θα τον αφήναμε έξω», γράφει ανερυθρίαστα ο Γκαγκάτσης.

Την παραμονή του τελικού, όταν σύσσωμη η Ελλάδα επευφημούσε τα παλικάρια που έγραφαν ιστορία, οι ποδοσφαιριστές που ζούσαν τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής τους συγκαλούσαν δραματική σύσκεψη στη Λισσαβώνα με μοναδικό αντικείμενο το... πριμ. Μάλιστα, σωστά διαβάσατε, το μόνο που τους ένοιαζε ήταν το πριμ, μολονότι η θέση Γκαγκάτση είναι: «Μακάρι να μπορούσα να τους δώσω τετραπλάσιο».

Το μίτινγκ τελείωσε άδοξα όταν ο «ήσυχος» Μπασινάς πέταξε στο πάτωμα πιάτα και ποτήρια για να δείξει πόσο αδικούσε την ομάδα η Ομοσπονδία! Ο πολύς Ρεχάγκελ είχε θέσει το δικό του τελεσίγραφο σχετικά με το ρημάδι το πριμ ακόμα πιο νωρίς, μετά τη νίκη επί των Γάλλων: «Πείτε μας εδώ και τώρα πόσα θα πάρουμε».

Πολύ αργότερα, στην τελετή της υποδοχής των ηρώων, οι ήρωες ήθελαν να φύγουν από το Καλλιμάρμαρο και να στρέψουν το πούλμαν στην εθνική οδό, επειδή ο κόσμος ήταν, λέει, λίγος και ανοργάνωτος. Στη Λισσαβώνα χάλασαν τον κόσμο επειδή ένα λάθος των διοργανωτών άφησε τις συζύγους των δίχως δωμάτιο για λίγες ώρες. Τις δε αλλαγές στον τελικό τις έκανε ο Τοπαλίδης. Ντροπής πράγματα. Κι εγώ που νόμιζα ότι είναι θανάσιμο αμάρτημα η γκρίνια του καημένου του Σχορτσανίτη ή του Μπουρούση...

Εάν τα παραπάνω περιστατικά κρίθηκαν από τον Γκαγκάτση αρκετά «λάιτ» ώστε να δούν το φως της δημοσιότητας δίχως να ξεφτιλίσουν την Εθνική, φανταστείτε τι άλλο μπορεί να συνέβη πίσω από τις κουρτίνες."

Δεν ξερω αν τα εχετε ξανακουσει αυτα. Δεν νομιζω. Ηξερα οτι παιζουν πλεον επαγγελματιες στην Εθνικη, αλλα τελικα αυτοι ηταν χειροτεροι και απο τους Φαρισαιους. Τοσο φιλοχρηματοι δηλαδη??? Φαινεται λιγα βγαζουν απο τις ομαδες τους. Ακομα κι ο γερο-Ρεχαγκελ που εχει ενα υπερογκο συμβολαιο και στα 70φευγα του θελει ολο και περισσοτερα λεφτα. Στον ταφο σου θα τα παρεις ρε??? Αυτο και προς απαντηση του Κυριακου που παλιοτερα οταν καποιος ειπε την γνωμη του και τους αποκαλεσε αχρηστους, εκεινος τον ειπε ανθελληνα. Οχι δα...

Οριστε και το link, αν θελετε να διαβασετε και το υπολοιπο αρθρο:
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=11629&auti...

This Post:
00
144071.137 in reply to 144071.136
Date: 5/31/2010 12:28:40 PM
Overall Posts Rated:
129129
Απτη στιγμη που μιλαμε για επαγγελματικο αθλητισμο,φυσικα και τα λεφτα ειναι το μονο κινητρο..Τι νομιζες;Για το πιο γρηγορα,πιο ψηλα,πιο δυνατα παιζαν;;

Χαιρομαι πραγματικα που γνωρισα την ομορφη πλευρα του αθλητισμου ως αθλητης σε παιδικο και εφηβικο επιπεδο,τα λεφτα τους ας τα κρατησουν..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
144071.138 in reply to 144071.136
Date: 5/31/2010 12:35:49 PM
Overall Posts Rated:
115115
άντε πάλι....μου φαίνεται θα φάω και άλλο μπαν!!!

να σου πω την άποψή μου για το άρθρο;;;;; και που ξερεις ότι αυτά που γράφτηκαν έγιναν όπως γράφτηκαν;;;
Και τέλος πάντων, και αληθεια να είναι, δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι Έλληνες διεθνής σε προσωπικό επίπεδο και αν είναι φιλοχρήματοι ή όχι!!! εμένα το μόνο που με ένοιαζε τότε ήταν να πάνε καλά στο Euro.......και φέραν το κύπελλο!!!
εεεε για μένα είναι ήρωες!!! και όχι άχρηστοι!

This Post:
00
144071.140 in reply to 144071.139
Date: 5/31/2010 12:48:54 PM
Overall Posts Rated:
115115
και εγώ έτσι τα είπα.........αλλα με χοντρούς χαρακτηρισμους!! χαχαχαχαχ

This Post:
00
144071.141 in reply to 144071.139
Date: 5/31/2010 12:49:10 PM
Overall Posts Rated:
129129
Φίλε Θάνο εγώ προσωπικά και μόνο που όλα αυτά τα λέει ο Γκαγκάτσης με κάνει να είμαι αρκετά επιφυλακτικός για το κατά πόσο είναι αλήθεια!Αυτό ειδικά με τον Ζαγοράκη που λέει ότι κουκούλωσε η Ουέφα το ντοπάρισμα του δεν νομίζω ότι στέκει!Για ποιό λόγο να το κάνει?Όσο για το πρίμ θυμάσαι από τότε ότι είχε δημιουργηθεί μέγαλο θέμα!Γιάτι πολύ απλά ο Γκαγκάτσης άλλα τους έταξε και άλλα ήθελε να τους δώσει μετά!Και όπως όλοι ξέρουμε το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό 100%!Όμως όλα αυτά προσωπικά εμένα δεν μου στερούν τίποτα από εκείνο το τρελό καλοκαίρι!Δεν πρόκειται ποτέ βέβαια να χαρακτηρίσω αυτούς που διαφωνούν με μένα ή με τον Κυριάκο αλλά θα επαναλάβω ότι είναι άδικο να μιλάμε έτσι γι'αυτούς τους ανθρώπους που εκείνο το μήνα μας έκαναν να πετάμε στα σύνεφα με την μεγαλύτερη και πιο απρόσμενη επιτυχία του Ελληνικού αθλητισμού!

Γιατι μεγαλυτερη απο τα Ευρωμπασκετ που πηραμε;Γιατι μεγαλυτερη απτο αργυρο στο Παγκοσμιο,μετα απο νικης επι των ΗΠΑ;;
Το απροσμενη το δεχομαι,το μεγαλυτερη οχι..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
144071.143 in reply to 144071.138
Date: 5/31/2010 1:26:16 PM
Overall Posts Rated:
272272
Οταν μιλας ετσι, δεν προκειται να φας κανενα ban φιλε μου. Κακως δεν σε ενδιαφερει τι κανουν οι Ελληνες διεθνεις. Στις αποστολες του 2004 και του 2008, η ΕΠΟ και κατ' επεκταση το ελληνικο κρατος πληρωνε τα ταξιδια οχι μονο των διεθνων αλλα και καμιας δεκαριας συγγενων του καθε παιχτη. Ο παιχτης επρεπε να εχει την γυναικα, τον μπαμπα, μαμα, παππου, μπατζανακη και δεν ξερω κι εγω ποιον αλλο. Η ΕΠΟ εκανε ολα τα καπριτσια των παιχτων. Και επρεπε να φτασει σε αυτο το σημειο η οικονομια της Ελλαδας για να αποφασισει η ΕΠΟ να κανει περικοπες. Τωρα που στην Ν. Αφρικη θα ειναι ολιγομελης η αποστολη και οι παιχτες θα πρεπει να πληρωσουν απο τις τσεπες τους για τις γυναικες, τα παιδια τους κτλ. τα παιδακια στραβωσαν. Λες και δεν εχουν λεφτα.

Οπως και να χει, ωφελημενοι βγηκαν πρωτα αυτοι που εφτιαξαν ονομα σαν παιχτες και πηραν μεταγγραφες στο εξωτερικο και κερδισαν μεγαλυτερα συμβολαια και μετα γιναμε κι εμεις περηφανοι. Βεβαια καλα κανεις και τους εχεις σαν ηρεως. Δικαιωμα σου.

@nickleon: Γιατι να μην τα πιστεψω??? Ο Γκαγκατσης στο βιβλιο του τα λεει. Δεν τα λεει στο καφενειο. Και στην ουσια εκτιθεται και ο ιδιος ως ο τοτε προεδρος της ΕΠΟ. Οσο για τον Ζαγορακη δεν εκφερω γνωμη γιατι θα χαρακτηριστω αντιπαοκτσης.

Advertisement