a ja napisze tak gratulacje dla Leszka za awans który w podsumowaniu całego sezonu jak najbardziej sie im nalezal. 2 mecz finałowy by rzeczywiscie godny wielkiego finału ligi, choc takze nie rozumiem sytuacji z końcówki meczu gdzie rezerwowy Leszka asystowal przy ostatnim koszu. Przed nami powoli zbliza sie nowy sezon, gdzie takze nie bedzie zdecydowanego faworyta, i pewnie taki pojawi sie dopiero w czasie jego trwania. Ja jestem ciekaw jak bedzie spisywal sie przebudowywany jeszcze nasz zespol, w kazdym badz razie skład Trefla bedzie zamkniety pod koniec przyszlego tygodnia. Wielka ciekawostka i niewiadoma jest to co sie dzieje w zespole Blokersow w których póki co ostało sie 2 zawodników. Wsrod faworytow niezmiennie napewno jest zespol Polo Team Wloclawek (chyba moj najgorszy konkurent w walce o awans) , Zaglebie Lubin, Silesia Katowice, czy zespol Wirazu ktory moze w końcu zacznie grac rowno przez caly sezon, bo potencjal ma olbrzymi. W poniedźialek draft , we Wtorek rozpoczecie nowego sezonu i walka zacznie sie na nowo.