ruosiasi tas Paulius kelti dar 1 sezona tikrai. Jei per ta laika kilsiu i II lyga kelsiu ir toliau neparduodamas niekam. Jei nesekmes neleis to padaryti, tada jau musu viltis bus Saulas nes kaip suprantat virs 100k algos III lygoje neislaikysiu zaidejo:) kita seza apie 60 k tebus tai islaikysiu kaip nors
P.S. U21 rinktineje gi talentingesniu centru buvo nes maniskis net su geresniais reitingais tik atsargoje kartais isbegdavo, taip kad bedos nera vadinasi, girdejau kad ir tie kurie nelose isvis beveik bet buvo itraukti jau maniski kaip ir pasivije, tai ju ir dmi irodo, taip kad tragedijos nera, manau ateina tikrai talentingu centru karta ir manau kaip betreninciau ir kaip besistengciau kol jis paklius i NT daug jam braskiu dar teks apmyzti. U21 tai kita seza pasidraskys, bet tai ir bus viskas. Tikiuosi kad blin sudo nebemals kirkas ir duos jam pastoviai losti daug nesvarbu kokia taktika lostume, nes patirtis nuo tu 10-12 min nekiek nekyla, nors sake kad dabar daugiausia patirties ir prideda rinktinese zaidimas, Patirtis lb svarbu zaidime, o kai kitas sezas bus tik paguodos turnyras nevykeliu rinktinems, tai galetu ir pasistengt ir rinktines treneris bent minimaliai pridedamas kazko mano zaidejui bent patirties, negana vien mano pastangu kai niekam neidomu kiek tenka aukoti klubo interesus del tokio treniravimo. Nesakau kad tai daryti reiktu tik del mano zaidejo, manau del viso startinio penketo pacio geriausio. Kas bebutu leisti jiems losti visad starte 5tukui geriausiam kurie tikraiateityje papildys NT, nes turnyras beprasmis, o patirtis tikrai naudinga. Aisku atsakys mindziuz kad ten namu pranasuma galim igyti per ta turnyra ir pan bet mano nuomone tas pranasumas px, iskovos ir taip ji nes kaip sakiau lostu tik geriausiais zaidejais. Tokiu butu startinio 5 savininkai matydami pastangas ir del ju, dar labiau stengtusi ir formas laikytu visad patyres, bei trenintu su didesniu atsidavimu, nenuklysdami treniruodami i sonus. Kai to nera, nepasakoma kas bus su tavo zaideju, kada jis turi sansu pakliuti i NT ar pan, taip ir buna neaisku ar isvis tu sansu turi. O sakymas kad trenink bet kokiu atveju juk tau naudinga yra nesamone. Naudinga geriau tureti 2 centrus po 100 k , naudingiau dar tureti 4 centrus po 50 k, bet tik ne 1 centra su 200 k alga. Tad apie naudinguma net nesnekekit. Beje toks zaideju parinkimas kai starte losia zaidejas su gerbiama forma ir visiskai grybauja o pats visa seza laikai patyres forma ir niekas to neisnaudoja tikrai atrodo durnizmas, jei man paciam nebutu ta patyres forma reikalinga ir nesuprasciau kaip tai naudinga mano pacio komandai, tai elgciaus seniai kaip kiti, max per visa seza gerbiama ar stiprus forma ir laimingas. Vistiek i jas nekreipiama demesio. Mano nuomone tai svarbiau nei vienas kitas skillas.
Last edited by Paulius V at 12/2/2009 12:53:14 PM