Poslati cu ti jerane nije problem, majke covjek bi na tebi mogao pravo zaraditi, ako zelis instrukcije iz informatike i povjesti, imam par kolega koji su profesori koji ti mogu pomoci, da ti razjasne neke stvari, a koje se ticu bosnaske povjesti , a vidim ni informatika ti nije jaca strana, posto si definitivno izgubljen slucaj, a to sto si ti cuo samo za youtube, you..., i ostale to je tvoj problem, nije moj, moderni mediji postoje, a to sto ne postoji u tvojoj treminologiji tvoj nedostatak, To sto te je vrijeme pregazilo, pa je Leonida zasluzeno zasjeo na mjesto koje mu pripada, nisam ja kriv jerene, ufatio si se frajera bez ikakvog razloga, ako si htio da budes pametan i da svoj autoritet koristis na pravi nacin, mogao si da mu se javis na private mail, i da ga posavjetujes, a ne da ga razapinjes ko da je ubio nekoga, pravi lider bi to uvijek uradio i imao zasluzeni autoritet kod svakoga, a ne ovako, prvo ga kritikujes sto se prijavio na mjesto selektora, pa sto je izabran, pa ovo pa ono....frustracije se ljece na jedan drugi nacin,mene ostavi na miru, niti sam ti se javio, niti sam ti pisao, dajem ti besplatne savjete iz historije( povjesti, istorije), pokusavam da ti pazljivo objasnim, i opet ja kriv na kraju, jebiga , mislim da je bb zajednica dugo bila priveligovana od strane par pojedinaca koji patroniziraju na sve sto neko napise, pusti nas da se zajebavamo, ako hoces da pametujes imas buraz ove stranke pa pravac postanes parlamentrac i eto ti ljepote kud ces bolje, haj zdravo nemoj me daviti