η προπονηση σουτ με αλμα για sg και sm ειναι καλη προπονηση...γιατι δεν την προτιμας???επισης το ενας σε ενα ειναιεξισου καλη προπονηση..ειμαι αναγκασμενος να προπονησω πιεση λογω εθνικης και βερνικου δυο κλικ να κανει και μετα παμε στα πιο ευκολα...οποτε στην κληρωση της νεας χρονιας αγιε μου βασιλη στειλε μου πρωτα ευκολες ομαδες (ελπιζω) της IV, ή τον παππα τουλαχιστον....α' και μην ξεχασεις αυτες τις ομαδες να τις εχω μισητους αντιπαλους (αν και πραγματικος μισητος αντιπαλος ειναι ο συντοπιτης πλαγιαριανος φιλος μου) και τηλεοπτικα ματς!!μπας και μαζεψουμε τον κοσμο πισω στο γηπεδο....
πραγματικα ο νεος ιταλος παικτης μου ειναι πολυ καλος!!!δεν χορταινω να τον βλεπω και να θαυμαζω τις αρετες του!!!τοσο που σκεφτομαι να τον κλεισω σε γυάλα και να μην τον χρησιμοποιησω καθολου φετος:)))))
καλό είναι το σουτ οι παίκτες να το παίρνουν από μπάσιμο.εγώ αναγκαστικά θα το δώσω λόγω Κουλοχέρη.μόλις κάνει 2 σκιλ-απ θα δεν ξαναδίνω σουτ με άλμα.
σχετικά με το μπάσιμο,πάντα το προτιμούσα στις θέσεις 3-4.ότι κι αν πάρουν οι παίκτες σε εσ.σουτ,καλό είναι.
αυτό για την άμυνα και την ηλικία δεν το κατάλαβα?στα 24 δλδ θέλει 4 48λεπτα για να ανεβεί ο παίκτης?