Hát a Houston szerintem nem lesz egy csapásra contender, én kb top4 nyugati csapatba várnám őket. GSW is akkor lesz contender, ha Bogut mellett nem kell túl sok mindent feladni érte. Houstonban egyelőre nincs minőségi cseresor, sőt lehet valakit még fel is kell adni, hogy Howard beférjen (Lin, vagy Asik), legalábbis ha szeretnének esetleg kicsit erősíteni. Ráadásul Howard és Harden szerződése meg is köti a Houston kezét 3-4 évre, szóval ott nem nagyon lesznek erősítések, vagy csak akkor, ha cserélnek (megint csak Lin és/vagy Asik). Parsons most még két évig nagyon baráti szerződéssel játszik, de utána őt is vissza kell igazolni, szóval utána még kevesebb hely lesz FA-piacról erősíteni, drafton meg ezzel a kerettel nem hiszem, hogy nagy tehetségeket húznának.
Én DH12 helyében a Warriorshoz mennék (bár GSW-szimpatizánsként nem örülnék neki), mert ott kész csapat van, nem kell kapkodni, hogy honnan töltsék fel a keretet. Ha nem a Warriors, akkor meg Lakers, vagy Mavs, mindkét helyen egy évet kell kibírni, 2014 nyarán ugyanis Nash kivételével senkinek nem lesz szerződése a Lakersnél, azaz úgy tölthetik fel a keretet, ahogy akarják, a Mavsben pedig kivétel nélkül mindenkinek lejár a szerződése, csak Howard maradna. Lakersben mondjuk az edzőkérdés nagy probléma, Dallas ilyen szempontból előnyben van, mert Carlisle szívesen használja a magasembereket. Nálam a Houston negyedik helyen állna, mögöttük csak a Hawks lenne.
Don't feed the troll