tak sem se tu málem učetl,rozhodl jsem se napsat 2 reakce a až sem to vše dočetl tak jsem na tu jednu zapoměl :)
1. k tomu tvému rekordnímu zisku ze zápasu ...... to je přece jasné,protože všichni přišli na moje hvězdy :)
2. jak jste řešili ty zisky ze vstupného.....v 2 lize jsem nebyl schopen za celou sezonu i když sem skoro vše vyhrál vydělat nějaký pořádný balík na vstupném,protože se ti vymaštění fanoušci rozhorozhodli,že jsou spokojení na 2 puntíky za minulou sezonu + k tomu 1/2 puntíku že nechci posílit kádr(nevím proč bych měl kupovat posily,když jsem je nepotřeboval,to je logika,abych platil zbytečně platy navíc ? ).Tak jsem zvědav jak to bude teď,z donucení jsem nasadil plné ceny,protože budu mít snad vyprodáno a pokud jo,tak omrknu vaše návštěvy a něco přistavím
Akorát si nejsem jistej,jestli se tady platí peníze za to kolik má kdo jakou kapacitu.Mám takovej pocit,že kvůli tomu minulou sezonu nabídli zbourání přebytečných míst,ale jsem sklerotik,tak už nevím,ale nic jiného mě nenapadá proč bych měl bourat.
Budu rád,když mě toto někdo objasníte,pokud možno i s náklady kolik za co
Last edited by hadzi at 3/29/2010 9:32:22 AM