BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija.

Reprezentacija. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
55
211627.130 in reply to 211627.128
Date: 3/14/2012 3:05:35 PM
Overall Posts Rated:
112112

...
Okrećimo janjad, telad i pilad...

...а неки од нас и прасад! :))

This Post:
00
211627.131 in reply to 211627.126
Date: 3/14/2012 3:21:03 PM
Overall Posts Rated:
2525
Smisao za humor ti je ostao definitivno u wc, ja se ne stidim svoje povijesti kako kazes, ili ti historije, zna se ko su bili patareni, ili ti bosnjani kako su se zavali, vjerovatno si cuo za bana kulina, i bilino polje, jel ti dovoljno.....Pod izgovorom da se u bosni poducvava patarenska vjera, ili krivovjerije, papa je planirao poslati krstasku vojsku kako bi to ispravio, a ban kulin lafcina rece kako pojma nema o cemu ti prica doticni papa mislim da je rijec o piju 18, ili ovako nesto, i tako spasi svoj narod, kad se ovaj vratio u vatikan,pod uvjerenjem da je izvrsio svoju misiju, ovaj nas laf opet po svom......vjerovatno si shvatio analogiju....iako mi nije jasno kako si se nasao uvrijedenim za internu salu koju sam uputio selektoru, ali nije bitno......posto si nastavio da prosipas jefitnu psihologiju, u 10 koraka mislim da ti ne trebaju ove knjige koje ja imam, jer STA DA PRICAM SA FRAJEROM KOJI NIJE GLEDAO NADREALISTE KOJI PRODAJU LEVATIMA VIJECNICU, imam osjecaj ali se nadam da si shavtio sta sam i sa tim htio da kazem, a ako nisi imas moderne medije pa pogledaj sam pa izvlaci zakljucke,
ps. nadam se da si pogledao preporucene linkove o profi, neke stvari ce ti biti jasnije

Last edited by Mithrandir at 3/14/2012 3:24:49 PM

This Post:
11
211627.132 in reply to 211627.131
Date: 3/14/2012 3:28:17 PM
KK.Play-Off
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
489489
Second Team:
BC.Play-Off
Da smo osvojili svjetsko prvenstvo nebi ispisali ovoliko postova , takvi smo jbg

This Post:
11
211627.133 in reply to 211627.132
Date: 3/14/2012 4:58:21 PM
K.K MILLENIUM
II.1
Overall Posts Rated:
617617
Second Team:
K.K MILLENIUM II
Umjesto sto se ovdje raspravljamo,zasto neko ne ode na TL i ne kupi nekog naseg igraca.Propadamo!!

This Post:
00
211627.134 in reply to 211627.129
Date: 3/14/2012 5:15:23 PM
Overall Posts Rated:
242242
Dadoni ima bujnu mastu i nema pojma. Klasična Dadonijeva kreativna filozofija. A i ti si kreativan. Istina na drugi nacin, ali si kreativan. Kreativan si i jer si ti to rekao. Pa zato si ti selektor, nisi ti filozof. Filozof sa losim humorom je Dadoni. Selektor sa velikim znanjem si ti. Ko sam ja da to osporim. Ja sam samo filozof. A svi znaju razliku između filozofa i selektora. Svi, sem Dadonija. I nisi ti nekulturan. Ti si to rekao. Nećeš da se raspravljaš. I ne trebaš. Ti si selektor.
Selektor si ti jer ti i znaš gdje igra reprezentacija. Znaš i cilj. Znaš i metodu. Jer ti to znaš. Dadoni to ne zna. On čak i ne zna gdje igra reprezentacija. Zato on i ne zna da je ovo velika pobjeda. A velika je to pobjeda. Od nje nema puno neke fajde ali je velika. Velika je zato što si ti to rekao. A drugi ljudi potvrdili. Više puta. I to stranci. Puno njih. Zakrčiše forume od pohvala. Pohvale koje samo Dadoni ne vidi. Ne vidi je je filozof. Ti si mu to rekao.
Pobjeda je velika i zato što ti baš i ne voliš ruse. I zato što si ruse dobio. Nije bitno kako. Da im pokažeš što se pokazati treba. I neka si ih dobio. Bravo. Svaka čast. Dobio si ih sa stilom. Od ove stilske pobjede oni se neće oporaviti. Zadugo. A tako im i treba. Ko im je kriv kad su rusi a ne kinezi. Ili turci.

I to je to.Osim filozofa, svi su htjeli selektora koji ne bira sredstva da ostvari cilj. Njegov cilj. Dobiti ruse.

PS: A pobjeda je i velika jer cilj opravdava sredstvo. A sredstvo opravdava selektor. To i djeca znaju. Samo ne filozofi.

This Post:
00
211627.135 in reply to 211627.131
Date: 3/14/2012 5:23:20 PM
Overall Posts Rated:
242242
I da. Em što ostavljam stvari u toaletu ja se još i stidim. Povijesti. Kako ti to znaš nije mi jasno. Ali znaš. Povrh svega još ne razumjem tvoju jednostavnu analogiju. Koja je valjda svima, osim meni, vrlo jasna. Samo trenutak da provjerim "10 psiholoških koraka" i ponovo pročitam šta si napisao:

jebiga trebao je prouciti nasu historiju prije nego li se upusto u dogoovre sa nama, zamilsite te one levate kada su slali krstase da pokrste bogumile, a oni se satro pravili ono veze nemaju sta je ovima

Ne, izvini. Opet ne kontam. Odoh da zraknem i nadrealiste, koje si ti gledao na modernim medijima, i vidim hoće li mi biti jasnije. I da vidim preporučene linkove. Moderne naravno.

PS: Gdje se kupuju moderni mediji? Možeš li mi poslati link.

Last edited by Dadoni at 3/14/2012 5:34:37 PM

This Post:
00
211627.136 in reply to 211627.130
Date: 3/14/2012 5:29:40 PM
Overall Posts Rated:
242242
I da se zalije :)))

This Post:
00
211627.137 in reply to 211627.134
Date: 3/14/2012 5:38:49 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Dadoni ima bujnu mastu i nema pojma. Klasična Dadonijeva kreativna filozofija. A i ti si kreativan. Istina na drugi nacin, ali si kreativan. Kreativan si i jer si ti to rekao. Pa zato si ti selektor, nisi ti filozof. Filozof sa losim humorom je Dadoni. Selektor sa velikim znanjem si ti. Ko sam ja da to osporim. Ja sam samo filozof. A svi znaju razliku između filozofa i selektora. Svi, sem Dadonija. I nisi ti nekulturan. Ti si to rekao. Nećeš da se raspravljaš. I ne trebaš. Ti si selektor.
Selektor si ti jer ti i znaš gdje igra reprezentacija. Znaš i cilj. Znaš i metodu. Jer ti to znaš. Dadoni to ne zna. On čak i ne zna gdje igra reprezentacija. Zato on i ne zna da je ovo velika pobjeda. A velika je to pobjeda. Od nje nema puno neke fajde ali je velika. Velika je zato što si ti to rekao. A drugi ljudi potvrdili. Više puta. I to stranci. Puno njih. Zakrčiše forume od pohvala. Pohvale koje samo Dadoni ne vidi. Ne vidi je je filozof. Ti si mu to rekao.
Pobjeda je velika i zato što ti baš i ne voliš ruse. I zato što si ruse dobio. Nije bitno kako. Da im pokažeš što se pokazati treba. I neka si ih dobio. Bravo. Svaka čast. Dobio si ih sa stilom. Od ove stilske pobjede oni se neće oporaviti. Zadugo. A tako im i treba. Ko im je kriv kad su rusi a ne kinezi. Ili turci.

I to je to.Osim filozofa, svi su htjeli selektora koji ne bira sredstva da ostvari cilj. Njegov cilj. Dobiti ruse.

PS: A pobjeda je i velika jer cilj opravdava sredstvo. A sredstvo opravdava selektor. To i djeca znaju. Samo ne filozofi.

Lijepo sroceno, usao si u sustinu, svaka cast, ponosan sam.

This is where we hold them!
This Post:
00
211627.138 in reply to 211627.137
Date: 3/14/2012 5:45:45 PM
Overall Posts Rated:
242242
Ja sam samo kreativan. Ti si kralj i selektor. Još i ponosan.

From: Radex
This Post:
00
211627.139 in reply to 211627.1
Date: 3/14/2012 6:03:32 PM
Overall Posts Rated:
437437
Šta će se desiti sa Lupincem ako ga niko ne kupi? Penzija ili opet na TL?

This Post:
00
211627.140 in reply to 211627.135
Date: 3/14/2012 6:17:19 PM
Overall Posts Rated:
2525
Poslati cu ti jerane nije problem, majke covjek bi na tebi mogao pravo zaraditi, ako zelis instrukcije iz informatike i povjesti, imam par kolega koji su profesori koji ti mogu pomoci, da ti razjasne neke stvari, a koje se ticu bosnaske povjesti , a vidim ni informatika ti nije jaca strana, posto si definitivno izgubljen slucaj, a to sto si ti cuo samo za youtube, you..., i ostale to je tvoj problem, nije moj, moderni mediji postoje, a to sto ne postoji u tvojoj treminologiji tvoj nedostatak, To sto te je vrijeme pregazilo, pa je Leonida zasluzeno zasjeo na mjesto koje mu pripada, nisam ja kriv jerene, ufatio si se frajera bez ikakvog razloga, ako si htio da budes pametan i da svoj autoritet koristis na pravi nacin, mogao si da mu se javis na private mail, i da ga posavjetujes, a ne da ga razapinjes ko da je ubio nekoga, pravi lider bi to uvijek uradio i imao zasluzeni autoritet kod svakoga, a ne ovako, prvo ga kritikujes sto se prijavio na mjesto selektora, pa sto je izabran, pa ovo pa ono....frustracije se ljece na jedan drugi nacin,mene ostavi na miru, niti sam ti se javio, niti sam ti pisao, dajem ti besplatne savjete iz historije( povjesti, istorije), pokusavam da ti pazljivo objasnim, i opet ja kriv na kraju, jebiga , mislim da je bb zajednica dugo bila priveligovana od strane par pojedinaca koji patroniziraju na sve sto neko napise, pusti nas da se zajebavamo, ako hoces da pametujes imas buraz ove stranke pa pravac postanes parlamentrac i eto ti ljepote kud ces bolje, haj zdravo nemoj me daviti

Advertisement