Bilo je par ljudi ovde koji su podredili bili svoje timove zarad napretka repke i krenuli u stvaranje neverovatno dobrih igraca, kad su se skupili retardirani, bedni, maloumni, isfrustrirani bolidi koji su uprli prstom u sve njih kod najznacajnijih gejmmastera i tako nabili noz u ledja svojoj Srbiji, a ovi jedva docekali pa ih sve pocistili.
Tako smo sad tu gde jesmo, a ti igraci su po sezonu bili van teninga sa svojih 21 i 22 godine i posle zavrsili svi kod stranih menadzera i samo nekoliko njih nastavilo sa treningom!!
Samo cu navesti neka imena igraca koji su doziveli takvu sudbinu, pa se uverite gde bismo mi sad bili da se to nije desilo:
NADJ,
MUHIC
BALATOV
CANOVIC
Vidojevic
Mitar Mijailovic
Samo neki od tih igraca!!
Pa nek se jave sad ti ljudi i nek dignu svoja dva usrana prsta i nek priznaju zasto su to uradili!!! Zato sto nisu mogli te ljude da podnesu!!!
Ovo je kraj svake polemike u nasem BB-u oko rada repke!!!
Ovo su sve posledice tog bednog postupka!!!
Ја искрено то никада нисам подржавао нити бих сада опет подржао али је друга ствар што ти не желиш да признаш да су неки од њих били неподношљива говна, гора и од мене. А ја се овде понашам као говно, а то је зато што ми је мука од групе људи која је вечно паметна и која зна све.
А ти ми реци зашто си се сада толико расписао, где си био у току прошле две сезоне, да нам кажеш шта са репком радиш?
За кога ти сада играш игру? Коме терен припремаш? Трби?
Трба је можда одличан за тренирање клинаца, можда је и добар менаџер(што до сада није показао баш зато што се извлачи на тренинг тих клинаца). Али га ја познајем боље од половине људи овде и схватио сам о каквом се човеку ради.
Пре месец дана је почео на форуму тебе лично да врбује, е за кога ћеш гласати за голуба или мене и слично, онда ми је причао да сам се због избора ја променио и сваки пут када бисмо причали, он би о изборима почео... А нисам му никада ни рекао да ћу се кандидовати ја сигурно. Тј јесам пре 2 сезоне када сам рекао да ћу се кандидовати онда када на тим изборима не буде Ивка коме сам обећао свој глас.