6ος παίκτης ήταν και ο wafer kai o Childress. Ο 1 έφυγε νύκτα με τον άλλον κλαίνε τα λεφτά τους. Ο Σάρας ΝΒΑ ήταν μετριότατος, ο Μπατίστ ανύπαρκτος. Δες τους όμως στην Ευρώπη. Δεν θεωρώ λοιπόν πως 1 παίκτης που παίζει σούπερ στο 1 πρωτάθλημα θα παίξει και στο άλλο.
Ο Childress Πραγματικά δεν με ανησυχεί καθόλου. Αν του κόψεις το ανοικτό γήπεδο τον σταμάτησες.
O Haislip ήρθε για να καλύψει τραυματισμούς στους ψηλούς, και το γεγονός ότι είναι φοβερός αθλητής μας δίνει μια διάσταση που δεν είχαμε πριν. Δεν τον φέραμε για μεσσία όπως παρουσιάζεις εσύ τον Κλέιζα.
Βεργίνης. 'Όντως ο πιο ταλαντούχος της γενιάς του. Μιας γενιάς που δεν είχε ταλέντο όμως. Αλήθεια ο Μανολόπουλος που ήταν ο άλλος ταλαντούχος αυτής της γενιάς που είναι; Στον ΠΑΟΚ ναι μεν έβαζε πόντους, με χάλια όμως %, καλός αθλητής δεν είναι καλή πάσα δεν έχει. Γενικότερα δεν βλέπω ο Ζοτς να έχει το παραμικρό να αποδείξει.
Όσο για τον Τελέτοβιτς δεν περίμενα κάτι άλλο, ακόμα τον καίνε όσα έπαθε από μας.
Τώρα για το αν πήρα θάρρος, έχω την εντύπωση πως εσείς πήρατε θάρρος μάλλον γιατί από όσο θυμάμαι εμείς είμαστε η ομάδα να νικήσετε και όχι το ανάποδο. Μέχρι λοιπόν να αποδείξετε την αξία σας σε παραπέμπω σε 1 ατάκα παλιού προπονητή σας. ''Τα λίγα λόγια ζάχαρη, και τα καθόλου μέλι''.
Σαφώς και έχετε πολύ καλή ομάδα, και πραγματικά χαίρομαι για αυτό. Έχει ξανά νόημα να κάτσω να δω Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό. Τόσα χρόνια είχε καταντήσει βαρετό να παίζουμε μόνοι μας.
Τέλος, ναι μεν είμαι Παναθηναϊκός αλλά πάνω από όλα είμαι λάτρης του μπάσκετ, και έτσι προτιμώ να αποφύγω μια οπαδική συζήτηση, επειδή ακριβώς δεν είμαι οπαδός. Είμαι φίλαθλος.