ΑΡΧΗ!!! :-D
Όποιος διαβάσει τους κανόνες θα καταλάβει πως οργανώθηκε η συνομοσία και μειώθηκαν σε 5 οι υποψήφιοι σήμερα το πρωί, από τους 17 που είχαν φτάσει μεχρι χθες το βράδυ :-P
Τώρα όσο αναφορά το ιστορικό, ακόμα τέτοιο δεν υπάρχει μιας και αυτές είναι οι πρώτες εκλογές που γίνονται, μιας και οι εθνικές ομάδες είναι ένα χαρακτηριστικό που προστέθηκε στο παιχνίδι αυτή τη σεζόν (και για αυτό το λόγο ανάφερα παραπάνω οτι ο καινούριος προπονητής θα πρέπει να έχει στόχο να δημιουργήσει ομάδα).
Δέν έχει μιλήσει μόνο ένας προπονητής, νομίζω οτι και οι 5 που έχουμε απομείνει έχουμε εκφράσει την σκέψη μας για την εθνική.
Εγώ πιστεύω οτι κάποιος δεν θα πρέπει να υπόσχετε και πολλά, χωρίς να είναι σίγουρος οτι μπορεί και να τα προσφέρει. Και για αυτό το λόγο, το μόνο που έχω να πώ, είναι οτι :
==>>Ψηφίστε εμένα, σε περίπτωση που το ιστορικό της ομάδας μου το λίγο αυτό χρόνο που έχουμε παιξει όλοι σας έχει πείσει οτι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις σας, που ούτος ή άλλως είναι απαιτήσεις όλων μας. Όλοι έχουμε γραφτεί στο παιχνίδι, για να παίζουμε κινηγόντας τις νίκες και όχι τις ήττες.
==>>Ψηφίστε κάποιον άλλο, άμα πιστευτε οτι δεν σας έχω πείσει :-P