Witam wszystkich,
Mistrzostwa Europy rozpoczynamy od spotkania z Macedonia, ktora jest 49 w krajowym ranking druzyn do lat 21. W tym roku jak juz gooziec pisal poprzednio mamy bardzo silna kadre. Na pierwszy mecz moge juz wystawic gracza, ktory moze sie pochwalic SS10=100 !! Trzeba przyznac, ze trenerzy mlodego pokolenia robia bardzo dobra robote. Odzwierciedlenie skilli moze byc tez rezultatem dzialnosci nowych budynkow ( + do treningu przekrojowego ). Kuleja u nas strasznie formy w tym tygodniu i nie do konca zadowolony jestem z grajkow ktorych aktualnie moge wystawic do s5. Zdecydowanie oberwali podkoszowi i zmuszony bylem do kombinacje zeby zestawic to optymalnie. Duzo wiekszy komfort wyboru mialem wsrod obwodowych i ta formacja jest tez nasza najsilniejsza bronia w tym sezonie.
Najlepsi gracze Macedonii to podkoszowi: Center - Avnoj Mileski (46073016) $ 65 140 (solidna forma) i Center Dukasin Velichkovski (46073059) $ 31 573 (solidna forma). Nie wykluczam jakis multiskili jednak reszta graczy jest na poziomie £20 000 mniej.
Standardowo jak wszyscy selekcjonerzy reprezentacji w debiucie obawiam sie pacjenta i CT. Nie wydaje sie to realne (pacjent) biorac pod uwage ze podkoszowi u nich sa najmnocniejsza strona i sa aktualnie w solidnej formie, CT jednak wykluczyc nie wolno.
Wydaje mi sie ze sztab mam skompletowany wsrod skautow mamy Barteqr, ktory jest ojciem naszych sukcesow ostatnio, autor swietnego planu treningowego dla graczy i pierwszoplanowa postac dla mnie jesli chodzi o bazy.
2 swiezakow: plushak2011 (20 latkowie) i FallenIdol (19 latkowie). Barteqr zajmuje sie 18 latkami i pomaga mi przy 21 latkach.
Mamy rowniez 2 nowe stanowiska w tym sezonie, stanowisko prasowe Szerszeń Robert i organizator typerka xavistu.
Tyle tytulem malego wstepu. Do boju Polsko !!!
Przepraszam wszystkich, ktorym nie odpisalem na BB maila dostalem ich tak duzo, ze sie pogubilem... lol. Postaram sie odpisac jak znajde wiecej czasu.
Last edited by toshii at 5/20/2019 7:51:29 AM