Necu opsirno kao kolega, ali ukratko da prodjem kroz najavu sezone.
U21 tim
Da pocnem sa generacijom kroz koju ce se gledati rezultati mog rada, bar oni vidljivi ove sezone. Ne znam sta da napisem a da bude u granicama pristojnosti. Al ajde, sta je tu je. Nazalost iz ove generacije samo jedan igrac jednog dana moze imati sanse za A reprezentaciju. Necu da imenujem da se menadzer istog ne uobrazi. Ostatak nula poena. Sta i kako je dovelo do toga necu da polemisem, al nije smelo tako.
Ambicije kakve su ne znam ni sam. Ici cemo na pobedu svaku utakmicu, a koliko je to izvodljivo videcemo. Veliki je problem i sa formom tih malo igraca sto vrede. Praznici su bili, vecina ljudi je manje vremena provodila ovde, pa je to uslovilo da najbolji spoljni i najbolji unutrasnji igrac odigraju 100+ minuta i da su u formi 5. Danas u 18:35 startujemo sa Slovackom na EP. Ako uzmemo da imaju samo 210 korisnika i da su u seniorskoj konkurenciji uzeli poslednja 2 turnira na kojima su igrali, mislim da je jasno o kakvoj se zajednici radi. Kad bi mi kao oni poslozili redove, gde bi nam kraj bio.
Dovoljno o ovoj generaciji, ne treba trositi reci, a ja dajem rec da cu pokusati da izvucem rezultatski maximum iz njih.
u19 i u20
Ovde se jos moze naci ponesto dobro. Ima nekoliko igraca koji mogu jednog dana doprineti A timu, a ima bar za sada dosta velik izbor sto se tice doprinosa u21 timu. Igrace od 19 god ce biti podeljeni na 2 skauta. O igracima od 20 godina cu biti zaduzen ja. Kome se jos nisam javio, danas ce dobiti mail, nisam stizao pre, sada mi je jos to ostalo.
u18
Kao sto sam vec rekao, dosta igraca je izdvojeno sa strane da se prave za neku buducnost. 7-8 takvih igraca ce postati botovi u narednim nedeljama, neke cu spasiti i ici ce na listu, tako da pratite forum, bicete obavesteni tacno. Sa ostatkom te grupe ce se raditi po nekom planu totalno nevezanom za obavezno ucesce u mladom timu.
Ostatak, tj svi igraci potencijala 6-10 su podeljeni na tri skauta koji ce voditi brigu o njima. Neki su vec poceli sa radom, neki ce danas. Spisak svih skauta ce danas ovde biti istaknut.
Bice jos nekih novina i predloga, al o tom sutra.
Znaci danas 18:35, prva utakmica turnira. Pruzite podrsku novoj generaciji mladih bbSrba.