Γεια σας παιδιά!!
Δυστυχώς, έτσι όπως είναι τα πράγματα, η επαγγελματική μου ανασφάλεια δε μου επιτρέπει να βάλω υποψηφιότητα γιατί δεν ξέρω πού θα με βρει ο Σεπτέμβρης. Άλλωστε, έλειψα περίπου μία σαιζόν από το φόρουμ (πλην μικρών εξαιρέσεων) και δε θα ήθελα να αναιρέσω όσα έχω πει για τη σημασία της ζωντάνιας του προπονητή στο φόρουμ.
Όντως, είναι κάπως το ότι από τους 13 (αυτή τη στιγμή) υποψηφίους, μόνο οι 3 φιλοτιμήθηκαν να μας πουν κάποια πραγματάκια.
Καλή η ερώτηση του frozeninmetal, αλλά να πω πως κι εγώ, όταν έβαλα υποψηφιότητα στις προηγούμενες εκλογές, ούτε που σκέφτηκα να μιλήσω με τον προηγούμενο coach. Δεν ένιωθα όμως πως πήγαινα στα κουτουρού, και εννοώ ότι δεν είναι απαραίτητο πως οι υποψήφιοι πάνε στα κουτουρού. Εκ των υστέρων, λέω πως θα ήταν χρήσιμο κανείς να μιλήσει με τον τέως.
Νομίζω πως θα βοηθούσε αν οι παλιοί προπονητές έκαναν μια ψιλοεκτενή ανάλυση καταστάσεων των ομάδων με τη λήξη της θητείας τους. Επιπλέον, αν έκαναν και μια αντίστοιχη ανάλυση οι scouter.
Από μέρους μου, θα ήθελα να πω στο όποιο σχήμα ψηφιστεί ότι θα μπορούσα να βοηθήσω με το scouting των 20 χρονων (αυτών που πριν από δύο σαιζόν ήταν 18χρονοι), αφού έχω καλή συνεργασία με τους προπονητές τους.
Υ.Γ: Ευτυχώς, στο buzzerbeater, δεν απαιτείται να είσαι πλούσιος/α για να είσαι εκλέξιμος/η.
Προφανώς βάζουν υποψηφιότητα όσοι/ες θεωρούν πως έχουν χρόνο και διάθεση για να το κάνουν.
Φαντάζομαι πως όσοι/ες έχουν γνώση αλλά δε βάζουν υποψηφιότητα δεν έχουν τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω.
Η επιτυχία είναι σχετική και μη υποχρεωτική, και η αποτυχία δεν είναι απαγορευτική. Από την άλλη, η πλειοψηφία μας (κι εγώ μέσα) έχει μια προτίμηση προς την επιτυχία.