Szia!
Ezek szerint nem olvasod a posztokat amiket az U21 reszben szoktam megosztani.
Nagysagrendileg 1 eve vettem at az U21-et (valos naptari ertelemben).
Nezzuk mi tortent azota.
- letrehoztam egy U21 programot, amiben sajat elgondolasaim menten, hosszutavu tervezessel alakitjuk ki a programban resztvevo menedzserekkel nem csak az edzest egy-egy jatekosukra, de a penzugyeiket, a csapatepitest, taktikat, barmit ami epiti oket.
- van egy zart Facebook csoport ahol 39 en vagyunk (es folyamatosan azon dolgozunk hogy ez nagyobb es stabilabb legyen idorol idore). Itt elore megirt hasznos informaciok vannak sok temakorben, igy egyhelyen elerheto sokminden anelkul hogy forumozni, keresgelni, vagy kerdezgetni kene BB-n belul.
- kozel 14 menedzsert mentoralok / mentoralunk, nem csak odabofogunk egy edzest hogy na csinald ezt 4 evig. Tobben bajnoksagot nyertek, de a legfontosabb hogy ertik es atlatjak a jatekot, tudnak tervezni hosszutavra.
Van akit minuszos egyenlegbol hoztunk be a programba es ket szezon eltelte utan +1.7 millioval, szinte kesz stadionnal vagott neki a programnak.
- Az ifivalogatott az 55-56. hely kornyeken volt a ranglistan amikor atvettem es evek ota (naptari evek) nem ert el eredmenyt.
- Jelenleg a 25. helyen vagyunk, evrol evre fejlodunk es egyre magasabb szinvonalu edzesek jonnek ki.
- Tavaly a vigaszagi VB-n 4 kozejutasert jatszottunk.
- Az idei EB-n kijutottunk a csoportkorokbol amire hosszu evek ota nem hogy esely nem volt, de nem is tortent meg.
- Nemzetkozi szinten is elit edzes folyik.
- Az U21 4 eves korforgasa le van fedve fix menedzsercsoportokkal, igy garantalt a magas szinvonalu, egyseges es koordinalt edzes. Oriasi differencia hogy ennyi ember, ennyi jatekost koordinaltan terv szerint edz es csak ehhez pluszba jonnek az ad hoc eppen az adott szezonban edzok, mintsem forditva!
Jelenleg a Csapat 1 (48,52,56,60) szezon, Csapat 2 (49, 53, 57, 61) szezon, Csapat 3 (50, 54, 58, 62) szezon es Csapat 4 (51, 55, 59, 63) szezon 10-10-7-8 fix, dedikalt menedzserrel fut korosztalyonkent.
- Beinditottam egy utopia programot, ahol 6-7 utopia csapatot huzunk fel nullarol hogy 1-2 szezon mulva be tudjuk allitani oket is a programba. 1 szezon utan, kivetel nelkul az utopia csapatok 10+k stadionnal allnak mar es heti +40-100k bevetellel operalnak, epulnek.
- Nemzetkozileg is kezdunk visszhangot kapni, egy-egy elismero szot mar lattam kulfodli forumokon hogy " valami tortenik itt " mert szezonro lszezonra erosebb eredmenyek szuletnek.
- Mindezek melle / kore remek ket segitom van (es meg szivesen varunk egy harmadikat is).
Nem csak regimodi scoutolasrol van szo, hanem minden koordinator megkap egy korosztalyt es a 18 eves elokeszuletektol, drafttol kezdve vegigviszi a sajat korosztalyat 21 evig.
Folyamatosan monitorozzuk a fiatalok fejlodeset, es ha kell valtoztatunk az edzesen. Nehany hetente osszeulunk es elo szoban atnezunk mindenkit egyesevel.
Nezzuk kik jonnek ki manapsag a programbol: (1-2 szezonnal ezelott volt akik konkretan azt irtak hogy baromsag amit mondok es lehetetlen) Nos?
2 szezonnal ezelott ez volt a top amit elertunk:
Otmár Lendvai (48039666)
Tempódobás: csodálatos (14) ↑ Dobótáv: ragyogó (11)
Külső védekezés: csodálatos (14) Technika: földöntúli (16)
Labdavezetés: legendás (17) Passzolás: nagyszerű (9)
2 pontos: ragyogó (11) Belső védekezés: remek (8)
Lepattanózás: megfelelő (6) Blokkolás: jó (7)
Erőnlét: megfelelő (6) Büntető: gyenge (4) ↑
ÖSP: 113 (81 + 32)
Jelenlegi U21 jatekos:
Tempódobás: csodálatos (14) Dobótáv: lenyűgöző (12)
Külső védekezés: legendás (17) Technika: földöntúli (16)
Labdavezetés: földöntúli (16) Passzolás: kiemelkedő (10)
2 pontos: kiemelkedő (10) Belső védekezés: nagyszerű (9)
Lepattanózás: középszerű (5) Blokkolás: jó (7)
Erőnlét: megfelelő (6) Büntető: lenyűgöző (12)
ÖSP: 116 (85 + 31)
Last edited by Szepiz(U21 NT) at 9/17/2021 7:34:34 AM