Néztem a piacot, csak úgy beírtam, hogy kv min 12, passzolás min 11 max 24 éves max 1,7 milla. Találat nulla. Ez azért több mint tragikus szerintem. Jelenleg a piaci helyzet a normális x3-x5 ár. Tenát egy 300k-s játékost tudsz 1,5 milláért megvenni. egy 1 millást 3-5 milla körül. 2 millás játékosokért már 6 milliókat fizetnek. Bele se merek gondolni, mennyi olyan csapat van akik a 25 milla feletti részt költik, és még mindig marad nekik 25 millió. Akik igazából nem játszanak és sose játszottag, csak a 3. 4. ligákban gyűjtögetnek tizenx szezonok óta. Szerintem a jelenlegi felhasználószám 60% az aki aktív, a maradék 40% meg költi most a 25 milla fölé eső részt. A legjobb játékosok most majd ilyen csapatokhoz kerülnek, és kikerülnek a játék körforgásából. 1-2 szezon múlva szerintem 30 év alatti meghatározó játékost már nem tudsz venni a piacon akkora kincs lesz. Teljesen felborul a játék eddig is törékeny eggyensúlya. Az edzők 40-70k-s keresettel vannak kirúgva, ilyen fizetéssel kerülnek a piacra. Aki kevesebbet keres 1 milla az ára de 60k-ig nem dobják ki. Így elfogynak majd a keveset keresők, tarthatunk majd 50k-s edzőket. Aki véletlenül sikeresen kinevel valakit magának hülye lesz eladni, a piac üres lesz. Csak azok fognak pénzhez jutni, akik edzenek de szarnak az eredményességre, ezek meg bele fognak únni egy idő után az egészbe, meg nem ez az a réteg ami hozza a pénzt a játékba, mert a heti 1-2 belépése mellett leszarja, hogy van vagy nincs előfizetése. A fele botolódni fog a nagy vagyonnal. Kiváncsian várom hova vezet ez az út O^*. Sok jóra nem számítok. Haver 3 hete próbál vadászni egy magyar irányítóra akiért 2,5 millát adna. Nincs a piacon használható, aki nem kétszeresen túlárazott és 33 év alatti. :?