BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takımı

U21 Milli Takımı (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
267694.128 in reply to 267694.125
Date: 3/25/2015 3:49:46 PM
II Çanakkale Belediye BC II
III.12
Overall Posts Rated:
102102
Kimseye bağırdığım falan yok hocam , kendinizi korkutmayın böyle şeylerle :) Ben kişisel görüşümü söyledim herkes gibi , üslubum biraz sert gelmiştir doğrudur . Sıradan bi takım değildi diyorsun kabul ediyorsun zor olduğunu. Peki bak şöyle düşünelim. ÇZ oynadınız ve kazandınız diyelim maçı ? Ben tebrik ederdim hocamı galibiyetinden dolayı. Ama bu ÇZ oynamamız için bi sebep değil. Turnuvalar tek maç üstünden oynanmaz . Gruplar falan var bu işin. Bi sürü takım var. Şimdi sen kaybettiğin istekliliği kazanmak için illa rahat ol oynıcaksın ama sonuçta rahat ol oynarken gene kaybediceksin. Şimdi rahat ol oyna kaybet . Zaten kaybettin. İlerde rahat edersin isteklilik fazla diye , basitt taktikler bunlar hocam ;)

This Post:
11
267694.129 in reply to 267694.127
Date: 3/25/2015 3:50:06 PM
Overall Posts Rated:
4343
bitmiş seçim konusunu neden tekrar tekrar açma gereksinimi duyuyosunuz hocam?

From: T-Mac1

To: ard
This Post:
00
267694.130 in reply to 267694.127
Date: 3/25/2015 3:50:59 PM
Çevik Adamlar Basketbol
III.8
Overall Posts Rated:
225225
Şuan bir veritabanı yok hatta bildiğim kadarıyla yüksek potlu olup retired olan oyuncumuzda az değil
Hatta şöyle bir şey yaptım kimse bilmiyor bunu şuan açıklayayım..
18 ve 19 yaş grubunda ki oyuncuları kendime ait bir veri tabanı yapıp elimden geldiğince arkadaşlara yardımcı olup verileri güncelliyorum ancak sadece 18 yaşında 210 oyuncu tek başıma imkanı yok hocam :)
Özgür hocamla seçimden sonra bir iki defa konuştuk herhalde bazı konularda anlaşamadık yada hakkımızda iyi şeyler söylemediler ki bir ilerleme sağlayamadık bir kaç arkadaş abi ne oldu bıraktın mı kimse ilgilenmiyor dediklerinde yardımcı olmaya karar verdim.

This Post:
00
267694.131 in reply to 267694.129
Date: 3/25/2015 3:52:43 PM
Overall Posts Rated:
6060
gecmıs gecmıstır dıyosun yanı ama su an kı yazılanlar gecmıste yazılanlarda ılgılı hocam

From: satarak

This Post:
00
267694.132 in reply to 267694.130
Date: 3/25/2015 3:56:01 PM
Overall Posts Rated:
6060
ıste bu yazdıkların ıcın secım tartısması ıle cok ılgılı yazdıklarım bazıları neden hala gormuyor bu durumu anlamıs degılım:)

This Post:
22
267694.134 in reply to 267694.119
Date: 3/25/2015 3:58:32 PM
Overall Posts Rated:
152152
forumda eskıden neyse gene aynı guruplasmalar var

Bu konuya hiç girmesek mi? Forumun şirazesi kayıyor malumunuz üzere.

kurdugumuz 8 kısılık ekıple bunların hıc bırı olmuycak tı
Bu da ikinci mesajınızdan, şuan ne oldu ki siz seçilseydiniz hiçbiri olmayacaktı?? u21 milli takımı ilk tur grubundan lider çıktı, üstelik son maçında oldukça önemli bir galibiyet aldı, ikinci tur grubunda da turnuvanın önemli takımlarından birisine son anlarda yenildi, ortada kaybedilmiş hiçbir şey yok.
Ha eğer eleştiri almazdık diyorsanız, bu da herşeyi mükemmel yaptığınızı göstermez. Ayrıca şu ana dek milli takıma seçilip hiç eleştiri almayan ve hatta ağır eleştiriler almayan bir isim aklım gelmedi. Eskilerden hatırladığınız varsa belirtebilirsiniz.

Örnek mi?

Şaka olsa gerek ? Hocam MGH bile yapmamışsın bu kabul edilebilir bir durum değil rakip belli ki kafa yormuş kazanmış tebrik etmek lazım hakkını yemeyelim rakibin ama bu utanç verici bir durum tam anlamıyla utanç verici !

Bu oyunun ülke içindeki ve belki de geneldeki önemli hocalarından olan Bora hocanın kaybettiği ilk maç sonucu yazılan mesaj bu. Hani herkesin şuanda övdüğü Bora hoca var ya, burda sizin deyişinizle 'kıvılcımı çakan' hocamız da ona kaybetmenin kötü birşey olmadığını yazmış. Ona bile neler neler denmiş. Özgür hocaya kaybedilen maç sonrası eleştiri gelmesi de çok doğal. Üstte alıntıladığım mesajda da yazan kişi çok sert tepkiler almıştı. Burda da üslupta bi kayma olduğu zaman uyarılması normal değil mi sizce?

This Post:
00
267694.135 in reply to 267694.134
Date: 3/25/2015 4:04:02 PM
Overall Posts Rated:
6060
olay bu sezonkı basarı degıl verı tabanı dıye bır seydan faydalanılmıyor ekıp olmadıgı ıcın arkadasın kendısınınde cocuguyla ılgılenmesı gerektıgı ıcın tek basınada ugrasamadıgından 18 yas genclerle kım ılgılenıyor benım kurdugum ekıp gıbı kendısıde saglam ekıp kursaydı gelecekle ılgılı oyuncu sorunu olmuycaktı ....ben elestırı almazdık demedım elestırılmeyı kabul etmeyen aday olmasın dedım zaten sonuclar ıcın elestırı alırdık kabulde ederdık yanlısımız varsa ama oyuncu yetıstırme konusunda en ufak bır elestırı almazdık cunkı ekıp cok saglamdı .. baska sorunuz varmı hocam

This Post:
11
267694.136 in reply to 267694.132
Date: 3/25/2015 4:10:51 PM
Overall Posts Rated:
4343
O yazılanlar size değil şuanki hocamıza yapılan eleştiriler. Siz neden üstünüze alınıp kendi kurmuş olduğunuz gruptan bahsetme gereksinimi duyuyosunuz bilmiyorum. Demek istediğim seçim bitti elbette planlarınız olmuştur ama hayata geçmedi sonuçta. Şuanki hocamıza eleştirilerinizi buyrun yapın bundan çekinmenizede gerek yok. Bu tarz bir söylemde bulunmuşsunuz.

This Post:
00
267694.137 in reply to 267694.135
Date: 3/25/2015 4:17:56 PM
Overall Posts Rated:
152152
Başka sorum yoktu hocam, cevabınızdan sonra bi tane daha belirdi. Eğer eleştiri almak istemeyen aday olması dediğiniz kısım ;

bu avukatlık yapanları bır yere nt edın bundan sonrakı secımlerde ıstemedıklerı bır aday kazanırsa o antrenor ıcın aynı hosgoruyu gostermıyceklerdır en agır sekılde elestırceklerdır yanı 20 sezondur degısen bır sey yok bu ısler boyle bunu goze almayan aday olmasın mıllı takıma

ise burada dediğinizden fazlası var. Bana kalırsa siz fazlasıyla bu oyunda birilerinin birilerini kolladığına, başka birilerinin avukatlığını yaptığına ve başkalarını da her fırsatta yerden yere vurduğuna inandırmışsınız kendinizi ki bu da her mesajınızda belli oluyor. Oyunun eskilerinden olarak o zamanlarda bazı şeyler yaşamış olabilirsiniz seçimlerde veya forumda ama sürekli aynı vurguları yapmak sizi de sıkmıyor mu?

Veritabanıyla ilgili söylediğiniz kısıma gelirsek, bu konuda pasif kalınmış olabilir, t-mac hoca da aynı şeyi söylüyorsa.Madem ki bu iki sezon boyunca Özgür hoca u21 takımının koçu olacak, siz veya kurduğunuz ekipten birileri el atsa gözlem işine, en azından bir olası bir başarısızlık durumunda ' ben de elimden geleni yaptım ' diyebilirsiniz. Yoksa seçimi kaybettiğiniz için sadece Özgür hocanın eleştirildiği durumlarda ortaya çıkmak size veya u21 milli takımına bir şey katmaz.

Last edited by HeyBonnie at 3/25/2015 4:21:16 PM

From: ozx

To: ard
This Post:
44
267694.138 in reply to 267694.133
Date: 3/25/2015 4:27:04 PM
Overall Posts Rated:
188188
Öncelikle tmac hocanın neden bu şekilde bir mesaj attığını anlayamadım. Ben seçildikten sonra bazı noktalarda anlaştığımızı düşünüyordum. Seçimden sonra kendisine şu şekilde bir mesaj attım.

2015/01/28 12:06:46

forumu biraz inceledim ve titizlikle çalıştıgını fark ettim...öncelikle sana bir kaç sorum olacak...scout seçimi için bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa bu benimle ilgili bir durum değil mi? ikinci herhangi scout programı kullanıyor musunuz? ve üçüncüsü lütfen aklında bir öneri veya hatırlatman gereken bir detay varsa mesaj at çekinmeden...Deneyimlerin önemli...teşekkür ederim....

Cevap olarak

2015/01/28 02:14:13 nm

öncelikle mesajın için tesekkur ederim evet gözlemcilik bu oyunda kalma nedenlerimden biridir gözlemcilik önemli başarım için iyi bir kadronun olmalı uzun zamandır başında bulunduğum bir veri tabanı var orada bir düzeni oturttuk sana tavsiyelerim şunlar olabilir öncelikle ekip için öğrenmeye aç arkadaşları 18 yas gruplarına 19-20 yas gruplarına daha tecrübeli arkadaşları yonlendirebilirsin 18 yaş grubu devamlı oyun için de bulunan kişiler olmalı eski hocalarimizin belirlediği 21 yasinda istenilen özellikler var bunu guncelleyip veri tabanını kullanarak gelişimleri takip edebilirsin tarama yapmak için sadece nır program kullanıyorum o da NT scout programı Polonyalı bir kullanıcıdan almıştım gözlemcilik için ne düşünüyorsun bilmiyorum ama uzun yıllar büyük emek harcadim boşa gitmesini istedim her konuda yardımcı olabilirim

2015/01/28 04:35:55 nm Ben tekrar cevap yazdım

Açıkçası kafamdaki gözlemcilik işinin hiç bozulmadan devam etmesi...senin yaptığın formatta bir organizasyon yapamam, hem senin deneyimin bu konuda oldukça fazla bana göre, hem de sabah 9 akşam 6 çalışan biriyim ayrıca evdede bir babayım.Ne demek istediğimi anladın umarım...Bu yüzden gözlemcilik konusunda tek hakim olarak devam etmen gerektiğini, hakimiyetten kastım organizasyonu yapabilme anlamında karar verici olman yönünde...

Programa gelince bende NTScout programı var bugün baya bir baktım 596 mıydı (tam sayı ofiste kaldı) hepsini belli bir DMI a kadar inceledim...10 kişilik bir kadro kurdum kendimce ama daha da azaltabilirim cumaya kadar ...

Senden haber bekliyorum....yazdıklarım konusunda...

Tmac hocadan Cevap tarihi 2015/01/28 06:59:28 nm

Anladım hocam o zaman şöyle yapalım 18 yaş grubu için 3 arkadaş 19 yas grubuna ben bakarım 20 ve 21 de seninle beraber deneyimli arkadaşlar idare ederiz 10 kişilik bir kadro kurmuşsun Bora hoca 21 yaş grubunu guncellemisti veri tabanında kacirdigin oyuncuları orada bulabilirsin 10 oyuncudan fazla olacağını düşünüyorum açıkçası
Diğer yas gruplarında da veri tabanında herhangi bir oyuncu kaçırma söz konusu değil şuan tek sıkıntı okulum ara tatile girdiği için ailemin yanındayım sürekli oyuna giriş yapamiyorum ama veri tabanını gitmeden önce guncellemistim ben sorun yok yani
19 yas grubuna benim Yanima bu işi öğrenmek isteyen arkadaşlar vardır bir tanesini gorevlendirirsen usta çırak mantığıyla birşeyler öğrenmesini isterim tek basıma yetmiyor bazen :)

ve bana gelen son mesajda bu idi...

2015/02/04 04:07:03 nm

hocam gözlemci iletişim forumuna bir mesaj at bana yardımcı olabilecek 3-4 arkadaşa ihtiyacım var gözlemcilik konusunda sonrasını ben hallederim veri tabanından devam ederiz

Bunun üzerine gözlemci forumuna bir mesaj attım

Arkadaşlar gözlemcilik konusunda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var ise lütfen Cevik Adamlar(70343) takım koçuna mail atsın...

Advertisement