אני לא מוכן לעמוד בפני מתקפה אישית ולא לענות אלייה.
אני לא צד בבחירות האלו, אין לי מועמד מועדף - יהודה דניאל ורון הם שלושה מאמנים שאני מעריך, מכבד וגם עבדתי או עובד איתם בעניינים של הנבחרת - אין לי שום שייכות לאף אחד מהם וכל טענה אחרת היא שקר.
ועכשיו אני אענה ישירות על כל שקר של פיני:
מאמן הצעירה בחר לתקוף באותה נקודה ולא לשים ידיו על התקווה לבחירות נקיות.
שוב - העדפת ההתקפה על התמודדות עם התוכן אינה שלי.
מה אתה רוצה שאני אגיד על תוכן דבריך? אתה מנסה להגיד שיש פה מקרה רמאיות בבחירות למאמן הלאומי? אם יש זה חמור מאוד ואני מאוד אשמח אם תפרט בדיוק למה אתה מתכוון
4) מאמן הצעירה טוען שוב שאני משקר (וזה כמובן לא מתקפה לטעון שוב ושוב לשקרים...) ושאין שלישית מאמנים אלא רק אותו.
אני ציינתי עובדה פשוטה - שלושתם עומדים כראש הנבחרת (וזה גם מצויין בדף הנבחרת הצעירה!!!) כבר עשור. מאמן יש רק אחד והם התחלפו לאורך התקופה.
זו האמת.
ולא מפתיע שברור שהם תומכים ביהודה בצורה ברורה וגלויה.
נו די כבר עם השלישייה הזו, מה אנחנו בכיתה א'???? אין שום שלישייה אני חבר באיזה קבוצה סודית, ואפילו אין לי מושג מי היה מאמן הצעירה לפני מור. אין שום שלישייה שמופיעה הדף הנבחרת ובאמת שזה סתם עלילת שווא.
אני אתן פה קרדיט זה נכון שכיום אני מאמן הצעירה, לפני היה מור, ולפניו היה מישהו אחר וזה אכן יוצא ביחד שלושה אנשים.
ושוב, אני לא תומך ביהודה
5) כל אימון עיקריות בגיל צעיר הוא אימון מישניות שלא יכול לקרות בגיל בוגר. נקודה.
בגיל צעיר הנזק בלשחק מחוץ לעמדה הוא קטן הרבה יותר. כשהשחקן הופך לבשל, רוצים אותו בעמדה שלו ולכן הוא לא יכול, כמעט אף פעם, לקבל אימון מישניות.
לכן, בהחלט אפקח (אם אבחר) ששחקנים עם פוטנציאל בוגרת לא יקבלו הנחיות שגויות שהביאו את הנבחרת שלנו להיות ברמה שהיא כיום. שזה בלתי מספק בעליל ביחס לגודלנו.
שוב סתם האשמות שווא, מה שפיני רוצה שיקרה זה מה שקורה כבר היום מגיל 18, אבל זה נורא קל לבוא להגיד סתם שזה לא כך. שוב אני אתן קרדיט לפיני שזה נכון שיש שחקנים שעובדים רק על הראשיות בגיל צעיר - הבעיה שאלו בדרך כלל מאמנים שלא עונים לנו.
6) הסיפור של יותם מסופר ע"י מאמן הצעירה וסקאוט הבוגרת מנקודה מאד ספציפית בזמן, שבה בעצם לא היה ליותם שום אופציה אמיתית.
הוא לא יכל לאמן את השחקן, כי אחרת הוא היה הופך לשחקן יקר מדי לתחזוקה בליגה השנייה ומנגד, הוא לא ממש רצה למכור אותו, כי היה מדובר בשחקן מצויין.
עם הנחייה נכונה הרבה לפני הנקודה הזו, כל הסיפור הזה היה נמנע, בכך שהיה מאומן משניות נוספות במקום עיקריות והמשכורת שלו היתה מאפשרת בנקודת זמן שצוינה חזרה לעיקריות.
הסיפור של יותם מאוד פשוט - הוא לא קשור אליי בשום צורה!
יותם הוא מאן מוכשר ונבון שעובד בצורה עצמאית ולא מעוניין בהדרכה של גורם כלשהו מהנבחרת, אני ואף אחד אחר לא "אדם" במה שקרה.
הבנאדם אימון את השחקן שלו עד שהוא החליט להסיק לאמן אותו - אף אחד מעולם לא דחק בו לאמן ראשיות, ואף אחד מעולם לא מנע ממנו לאמן מישניות.
מה שהיה ביני ליותם זה שהוא פנה אליי ואמר שהוא מפסיק לאמן, ושאל אם הוא יעלה את המישניות האם נראה לי שהשחקן יהיה מתאים לנבחרת. עניתי את דעתי - שלא. ויותם חשב אחרת. זכותי, זכותו -אין לי גם שום סמכות בעניין מי מגיע לנבחרת ומי לא - יותם שאל לדעתי ואני נתתי לו אותה.
האמת היא שאני בעד גיוון ואני תמיד משתדל לעודד מאמנים שכן מוכנים להקשיב להשקיע באימון מישניות ולא לרוץ עם ראשיות עד למשכורות גבוהות. אני הבאתי דוגמא אמיתי בדמות אביב בן גיגי(ויש עוד כמוהו) ופיני ימשיך סתם לזרוק האשמות ריקות לאוויר.
העובדה שאצלנו הרמה מאד נמוכה ורואים גיוון כ"כ נמוך נובע בדיוק מזה שדרשו משחקנים לבוגרת להיות מתאימים לצעירה ולכן להיות פחות מגוונים ויותר חזקים בעיקריות בגיל צעיר.
משפט שהוא כולו, מההתחלה עד הסוף, שקר.