good idea Asta, oby ktoś chciał rozmawiać ;) w sumie sam jestem ciekawy co w tym sezonie idzie nie tak, skoro było tak dobrze?
sam jestem ciekawy a teraz od tego posta zaczynam odpowiadać przynajmniej w zakresie jaki znam
może to jest kwestia treningu, kontaktu z managerami, Joa jest 4 sezon i raczej inaczej nie dobiera zawodników niz poprzednio. Moim skromnym zdaniem zawodnicy sa nie dotrenowani, nie ma takiej siły grania jak poprzednio - jest kilku bardzo fajnych ale rezerwowi sa po prostu słabsi niz poprzednio, wystarczy spojrzeć na podkoszowych, nie ma żadnego z potencjałem supergwiazda+, więc o czym mowa. 100k pensji to niestety mizeria. w tej chwili powinniśmy mieć podkoszowych co najmniej z pensjami przewidywanymi około 130k, w sprawnej formie 2kk DMI.
postaram się wybrać byłych kadrowiczów i obecnych oraz obecny rocznik 18 tek (bez nazwisk) by dać pewien spory zakres porównania jak było i jak jest a jak może być
co do podkoszowych poprzednio to sorki
ale jeden teraz zaliczył i zeszły sezon o ile się nie mylę
więc pod tym względem na bank mamy lepszego grajka niż sezon wcześniej :)
o reszcie się nie wypowiadam bo ich nie widziałem
małych grajków jak pisałem posiedzę i postaram się wkleić porównania
wydaje się zasadne opisać troszkę co spotyka skauta (bez narzekania po prostu rzut oka jak to idzie od pierwszeego roku do kadry) to pewnie też wiele wyjaśni