اول از همه برای پوریای عزیز آرزوی تندرستی دارم
همیشه تو زندگی اتفاقاتی هست که میسر فلسفی، نگرش ها و باور های آدم هارو تغییر میده
به هرحال درسته پوریا گفت فعلا عذرخواهی نمیکنه واین به نوعی مشخص کردن موضعشه ولی مهم جمله ی آخرشه که نشون میده اشتباه خودشو پذیرفته و نگرش و رفتارش هم به نظر میاد دچار تغییر شده
میثاق که تغییر در رفتار و گفتارش نسبت به گذشته کاملا مشهوده و از خواهش میکنم بعد از این هم ادامه بده و بدون هرنوع سوگیری سعی کنه روابط بین بچه ها رو تحکیم کنه
آریا هم تندی اولیه در پست هاش حالا با آرامش و متانت جا عوض کرده و به نظر میاد اشکال خودشو پذیرفته و حالا هم سعی داره اشکالات برطرف و روابط محکم شه
در مورد بابک هم خب داره میگه من فلان قسمت کارم اشکال داشته بابت همون عذر میخوام بقیه اش درسته.
و خب بابک هم موضع خودش رو مشخص کرده و من نهایتا جای مبهمی تو هیچ کدوم از مواردی که بچه ها دارن میگن نمیبینم
هرچند که برخی نگرش ها به نظرم هنوز نیازمند تغییره و مطمئنا در ادامه اینگونه خواهد شد
ولی فکر نمیکنم کدورت خاصی بین بچه ها مونده
میثاق میگه من نمیام فروم مگه اینکه فلان اتفاق بیفته یا اینکه سهند بگه بیخیال شدم
این هم فکر کنم باید واگذار کنیم به خود میثاق و سهند
بقیه ی بچه ها هم که فروم رو ترک کردن بسته به دلیل ترکشون بازگشتشون هم به خودشون مربوط میشه
در مورد خودم هم تو پست های قبلیم همه ی حرف هامو زدم و تکرار نمیکنم موضعم هم مشخصه
نهایتا هروقت شرایط رو برای ادامه ی پست دادنم تو فروم فارسی مساعد ببینم مثل قبل شاهد حضور فعال من اونجا خواهید بود
در آخر فکر میکنم بهتره زیاد مته به خشخاش نذاریم و مجموع این رویدادها رو. به فال نیک بگیریم و به حساب دلیلی برای محکمتر شدن روابطمون بذارم
از همگی به خصوص امین عزیز بابت پیش قدم شدنش سپاسگزارم
انصافا حرفا دل منو زد، حرف هایی که خیلی وقت پیش تو فروم و بعد از اون به میثاق و بابک گفتم
کامیاب و تندرست باشید
با احترام و سپاس
م.ج