opla, morat ću opravdat ulogu favorita.al ovaj forum nije normalan. proveo sam 7 sezona u II.3 i sve to vrijeme nije bilo postova koliko ovdje u 2 dana.sad ne samo da moraš opravdati ulogu favorita nego moraš opravdati i svoj boravak u ovoj ligi ...pa bi se mogao lijepo pridružiti prognozama utakmica ...pošto si došao u šutljivu konfu da je malo trgnemo iz letargije ...ova naša lajava konfa stalno nekaj piše i komentira a ovi sa tvoje strane osim valerosija ...prije njega moe su u totalnoj banani pa bi bilo lijepo da se ti priključiš valerosiju u postanju na ovom forumu........ili ćemo te izopčiti iz našeg društva i svi trgati protiv tebe tak da nam konačno Lokarda ode iz naše konfe jer nam ga je več pun k...c , je.e nas tu več 3 sezone i nikak da ode u prvu ligu....tak da nikak nemremo preko njega mi ostali doči bar do finala lige.......
opla, morat ću opravdat ulogu favorita.al ovaj forum nije normalan. proveo sam 7 sezona u II.3 i sve to vrijeme nije bilo postova koliko ovdje u 2 dana.
1/15/2011 6:00:00 PM dugave -- KK Plutoni Derbi kola…Marijo je pametnim ulaganjem i treningom u samo par sezona uspio sastaviti respektabilnu momčad s kojom kuca na vrata 1. lige, no tamna strana medalje je što takva momčad košta previše i Dugave su na rubu provalije te se trenutno rasprodaju igrači s klupe, hoće li to biti dovoljno i što će učiniti u slučaju teže ozljede ostaje da se vidi, no izdrži li Marijo ovu financijsku oluju i ako uspije ostaviti momčad na okupu mislim da su mu finale konferencije i druga pozicija osigurani…a više ionako ovisi o sreći…Plutoni se još nisu oporavili od financijskog kraha prošle sezone tako da pod koševima nema ničeg vrijednog spomena…s druge strane ima skoro najjaču vanjsku liniju lige i ako postavi nisku trkačku postavu mogao bi napadački nanijeti dosta štete protivniku jer su centri Dugava obrambeno i napadački bezopasni ako se maknu od koša…Mislim da bi Plutoni mogao, ako bi baš htio, odigrati taman dovoljno da pobjedi već poslovično oprezne Dugave u otvaranju sezone…
u PL sam igral izvana solo i vanjski flaster gazim frajera 40- 0....inače sam na knap 3 tekme odigral ...nekak mi talijan pozitivno odgovara na ovu taktiku....
u PL sam igral izvana solo i vanjski flaster gazim frajera 40- 0....inače sam na knap 3 tekme odigral ...nekak mi talijan pozitivno odgovara na ovu taktiku....Marijo, sto mu gromova, pa protiv toga kaj ti je protivnik izveo na teren bi i moja baka zabila 20 koševa i bila na korak do tripple double...prvi strijelac utakmice mu je ocjenjen sa 1,5 i još se zove McCormick...
s našima nijedna utakmica nije dosadna igrali protiv Španjolske ili Turkmenistana...
a živce tko šljivi. pa negdje ih i moramo izgubiti))