BuzzerBeater Forums

BB Iran > دوستی و اتحاد رمز موفقیت

دوستی و اتحاد رمز موفقیت

Set priority
Show messages by
From: Misagh

To: Reza
This Post:
00
184621.127 in reply to 184621.125
Date: 5/13/2011 5:28:27 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
man dg iinja chizi nemigam ! engar ye edde mikhan nazareshun ro tahmil konan !!! oonam faghat be iin dalil ke alan forum va ghodrat daste oonast ! agar minimom khasteha anjam shod man dobare varede bahs misham ! dar gheire iinsurat hamine ke hast !!! haminja forum hast ! hazeram haminja bemunam amma zire bare harfe zoore kasi naram ! baghiye ham kari ro ke fek mikonan doroste anjam bedan !

man daram ayande ro mibinam ! bargashtan be forum ba iin vaziyat ayandeie joz edameye bi ehteramiha nadare !

From: Reza

This Post:
00
184621.128 in reply to 184621.127
Date: 5/13/2011 5:37:54 AM
Overall Posts Rated:
2424
حرف زور یعنی حرف تو!اخه این وسط چیکاره ای که مینیمم خواسته تعیین میکنی؟!اعصاب مصاب واسه ادم نمیزاری میثاق.

هی میگم دخالت بیجا نکنین باز میپری وسط میگی مینیمم خواسته ها.یا بگو نمی خوام این دعوا تموم بشه یا اینکه دخالت بیجا نکن.

From: Amin

This Post:
00
184621.129 in reply to 184621.127
Date: 5/13/2011 5:44:47 AM
Overall Posts Rated:
55
میثاق میدونی که بچه های رشت با انزلی میونه خوبی ندارن.
یهو دیدی با کل بچه های رشت اومدم انزلی رو به آتیش کشوندما :دی

الان داری خیلی زیاده روی میکنی میثاق.
حرفات اصلا منطقی نیست و معلوم نیست مثلا با برآورده شدن مینیمم خواسته هات چه چیزی بهت میرسه !!!

From: MJ
This Post:
00
184621.130 in reply to 184621.124
Date: 5/13/2011 6:06:32 AM
Overall Posts Rated:
5050
اول از همه برای پوریای عزیز آرزوی تندرستی دارم

همیشه تو زندگی اتفاقاتی هست که میسر فلسفی، نگرش ها و باور های آدم هارو تغییر میده

به هرحال درسته پوریا گفت فعلا عذرخواهی نمیکنه واین به نوعی مشخص کردن موضعشه ولی مهم جمله ی آخرشه که نشون میده اشتباه خودشو پذیرفته و نگرش و رفتارش هم به نظر میاد دچار تغییر شده

میثاق که تغییر در رفتار و گفتارش نسبت به گذشته کاملا مشهوده و از خواهش میکنم بعد از این هم ادامه بده و بدون هرنوع سوگیری سعی کنه روابط بین بچه ها رو تحکیم کنه

آریا هم تندی اولیه در پست هاش حالا با آرامش و متانت جا عوض کرده و به نظر میاد اشکال خودشو پذیرفته و حالا هم سعی داره اشکالات برطرف و روابط محکم شه

در مورد بابک هم خب داره میگه من فلان قسمت کارم اشکال داشته بابت همون عذر میخوام بقیه اش درسته.
و خب بابک هم موضع خودش رو مشخص کرده و من نهایتا جای مبهمی تو هیچ کدوم از مواردی که بچه ها دارن میگن نمیبینم

هرچند که برخی نگرش ها به نظرم هنوز نیازمند تغییره و مطمئنا در ادامه اینگونه خواهد شد
ولی فکر نمیکنم کدورت خاصی بین بچه ها مونده

میثاق میگه من نمیام فروم مگه اینکه فلان اتفاق بیفته یا اینکه سهند بگه بیخیال شدم
این هم فکر کنم باید واگذار کنیم به خود میثاق و سهند

بقیه ی بچه ها هم که فروم رو ترک کردن بسته به دلیل ترکشون بازگشتشون هم به خودشون مربوط میشه

در مورد خودم هم تو پست های قبلیم همه ی حرف هامو زدم و تکرار نمیکنم موضعم هم مشخصه
نهایتا هروقت شرایط رو برای ادامه ی پست دادنم تو فروم فارسی مساعد ببینم مثل قبل شاهد حضور فعال من اونجا خواهید بود

در آخر فکر میکنم بهتره زیاد مته به خشخاش نذاریم و مجموع این رویدادها رو. به فال نیک بگیریم و به حساب دلیلی برای محکمتر شدن روابطمون بذارم

از همگی به خصوص امین عزیز بابت پیش قدم شدنش سپاسگزارم
انصافا حرفا دل منو زد، حرف هایی که خیلی وقت پیش تو فروم و بعد از اون به میثاق و بابک گفتم

کامیاب و تندرست باشید
با احترام و سپاس
م.ج

This Post:
00
184621.131 in reply to 184621.129
Date: 5/13/2011 6:22:54 AM
Overall Posts Rated:
3838
میثاق میدونی که بچه های رشت با انزلی میونه خوبی ندارن.
یهو دیدی با کل بچه های رشت اومدم انزلی رو به آتیش کشوندما :دی

harki naioomad rashtie :D

This Post:
00
184621.132 in reply to 184621.131
Date: 5/13/2011 6:27:52 AM
Overall Posts Rated:
55
ولی فکر کنم به همین خاطره که به رشتیا میگن بی غیرت :دی

چون جرات مقابله با انزلی چی ها رو ندارن :دی

From: Babak

To: MJ
This Post:
00
184621.133 in reply to 184621.130
Date: 5/13/2011 7:03:09 AM
Overall Posts Rated:
33
با محمدجواد موفاقم... بحث کردن بی فایدس ، یعنی سودی نداره

منم بعد از حرف بچه ها که گفتن اومدم و حرفم رو زدم و دیگه چیزی نگفتم ، این پست آخری هم که دادم ادامه ی بحث نبود... سوء تعبیر میثاق بود که خواستم روشن بشه

قبلا هم گفتم انجمن متعلق به همه س...انجمن بدون اعضاش هیچه...منم حتما دوست دارم بعد از این همه تلاش ثمره شو تو رشد بازربیتر و دوستیهای اعضاش ببینم
رو همین حساب هم تلاشم رو کردم برای از بین بردن کدورت ها...به پوریا هم گفتم ، اینجا هم میگم پوریا و سهند مسائل بینشون رو باید حل کنند ، این وسط وقتی مسائل حل شد رو سیاهیش به ذغال میمونه تو این شک نکنید

مسئله هم که میگم حل شد منظورم حتما آشتی نیست ، میشینن قشنگ با هم حرف میزنن به نتیجه میرسن... فکرم میکنم اونقدر عاقل و بالغ هستن که بتونن مشکلاتشون رو حل کنن

من سعی میکنم تموم مشکلات اخیر رو حل کنم... البته وقت آنچنانی هم به دلیل نزدیکی کنکور ندارم ولی سعیم رو میکنم ، حالا مینیمم خواسته هرکسی برآورده شد بیاد در خدمتشیم ، نشد هم که سعادت هم جواریش تو فروم رو از دست میدیم

موفق باشید

This Post:
00
184621.134 in reply to 184621.132
Date: 5/13/2011 7:45:21 AM
Overall Posts Rated:
3838
ولی فکر کنم به همین خاطره که به رشتیا میگن بی غیرت :دی

چون جرات مقابله با انزلی چی ها رو ندارن :دی

na baw masale chize dgas :D
inam hasa ama asle dastan chize dgas ;)

This Post:
00
184621.136 in reply to 184621.133
Date: 5/13/2011 5:35:41 PM
Overall Posts Rated:
2424

من سعی میکنم تموم مشکلات اخیر رو حل کنم... البته وقت آنچنانی هم به دلیل نزدیکی کنکور ندارم ولی سعیم رو میکنم

تو هم که ما رو ... با این کنکورت:دی
از هر 4تا کلام حرفات3تا و نصفیش مربوط میشه به کنکور:دی

بابک به خدا منم کنکور دارم ولی اینقدر کنکور کنکور نمیکنم:دی
خوبه حالا از 24 ساعت نصفیش رو تو نت میگردیا بعد میگی وقت ندارم:دی

(این یه ذره شوخی رو هم به عنوان جمع بندی بحث اضافه کردم که موضوع تا برگشتن سهند همینجور عادی باقی بمونه.داد و فریاد هاتون رو جمع کنین برای اون موقع:دی)ا

This Post:
11
184621.137 in reply to 184621.136
Date: 5/13/2011 5:39:30 PM
Overall Posts Rated:
2424
در اخر هم از همه دوستان معذرت خواهی میکنم اگه الکی نخود این اش شدم و با وجود اینکه سن و سالم از خیلی هاتون هم کمتره توی موضوع دخالت کردم.
این رو بزارید به حساب علاقم به پیشرفت بازر ایران.

و یه عذر خواهی ویژه هم از دوستانی انجام بدم که شاید توی صحبت هام کمی تند باهاشون حرف زدم.

به خصوص اریا و میثاق

و مخصوصا میثاق که چه با شوخی و چه با جدی حرفای بدی بهش زدم و گویا ناراحت شده از من.امیدوارم من رو ببخشه.

Advertisement