Dokaz koliko sam u pravu je vec to sto si se nasao prozvan. Na zalost, bio si potpuno u pravu i mislio sam upravo na tebe.
Ti znas i zasto...mnogi ovde su ti to danas nebrojeno puta rekli na razne nacine.
A taj epitet nije uvredljiva kvalifikacija...sta vise, rekao bih da je na primer u aktuelnom trenutku u kojem zivimo cak i komparativna prednost ("bolje se prolazi"). Uvredljivi epiteti su oni koje je iskoristio Dumba (u afektu, isprovociran) i za koje je uredno javno opomenut.
Moje aktivnosti ovde nisu upereni ka tome da me ti ili neko drugi voli ili ne voli vec iskljucivo da ispunim obaveze prema...cekaj da nadjem spisak...prema BB zajednici Srbije kao GM, prema A selekciji kao selektor, prema U-21 selekciji kao clan strucnog staba i na kraju prema svom licnom timu. Sve te obaveze nose neke prioritete pri cemu je to sto mozda neko ima lose misljenje o meni sracunat i prihvatljiv, da ne kazem zanemarljiv gubitak.
Ono sto tebe treba da zabrine je to da je dokazana teorija da kakav si u zivotu - takav si i u online igrici.
A kada dodje momenat da mene, medju onima koje si zacrtao, pobedis - rado i sportski cu ti cestitati. Licno bih voleo da taj trenutak dodje sto pre jer to znaci da smo dobili novu jaku ekipu.
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos