aga ma veel rõhutaks üle, et kõik kes tahavad, saavad ju siiski mingeid kindlaid mehi ka jahtida ka praeguse süsteemi juures.
mulle on päris minu korda kirjutatud ja tahetud et ma kellegi müüki paneks. ja ilmselt nende meeskondade managerid, kellel on mingid eriti ihaldusväärsed noored meeskonnas, saavad selliseid pakkumis palju ja ka koos müstiliste rahanumbritega. ja praegu kehtiva süsteemi juures peab müük lihtsalt toimuma läbipaistvalt ja õiglase hinnaga. iseenesest on see muidugi ka (juba peetud ja ilmselt pidevalt edasi peetava) debati küsimus, et kas lubada üle-turu-väärtuse üleminekuid. ma ise näiteks võiks ka mingi hetk vabalt rõõmuga mingi noore lubava eestlase eest üle turu hinna maksta ja võib ka olla, et vaatangi mingi konkreetse tüübi välja ja palun omanikul ta müüki panna vastava alghinnaga näiteks. tehtav värk....lisasüsteemi pole vaja. ja eksisteerib oht, et müüjalt võetakse osa raha ära:) sellel põhjusel ma väga ise ei kipuks müüjana selliseid tehinguid tegema...ja on ka võimalik, et keegi näeb minu jaoks kõrge alghinnaga mängijat lahtisel turul ja pakub üle...ja lasku käia...mängu omapära ja põnev ju...