Ez csakis itthon, a "szűk körben" lenne megoldható: ha külföldre kerül el játékos, erre nem fogod tudni rávenni a menedzsert. Illetve csúnyán csapatérdek ellen megy, mert a játékosra el kell költened brutális mennyiségű pénzt a megvásárlásnál (jelzem, ezt nem akármilyen csapat tudja megtenni), majd, ha így edzed a játékost, aki rosszul fog fejlődni a magassága miatt, éles helyzetben legalább 3-4 szezonig használhatatlan lesz, sőt. Egyébként még mindig jó helyzetben vagyunk az 5.osztály bevezetése miatt: a sok bot elleni találkozón könnyebben kapnak 48 percet a játékosok, így rögtön edzésben vannak. Ha mindenkinek éles meccsekkel kezdődne a szezon, szerintem még rosszabb helyzetben lennénk.
Egyébként minden szezonban felmerül ilyesmi terv, és nem sikerül kivitelezni általában.
Nem szándékom senkire sem ráerőltetni a magyar játékos nevelést, csak fontoljátok meg. Mindenki edz valakiket, hátha elfér melléjük egy magyar fiatal. Szerintem mindhárom scoutnál eladó ember, én tudok irányítót, ha érdekel valakit.(Norbi?)
Scout tapasztalat alapján mondom, a magyar felhasználó értelmesebb(en neveli a játékost) mint a külföldi, szükség van a közösségre.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!