BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Precki

This Post:
00
148651.126 in reply to 148651.125
Date: 7/1/2010 8:18:15 PM
Dombó KC
III.8
Overall Posts Rated:
1818
Azzal valóban nincs szerencséd, hogy vendabal az egyik ellenfeled a választáson. A válogatottnak azonban biztos vagyok, hogy jót fog tenni az ő munkája. Persze amennyiben ő nyeri a választást, de ez számomra nem kérdés (ezért ne haragudj).
Vendabal példája is azt mutatja, amit írtam ... Neki már nem volt szüksége különösebb kampányra, aki BB-zik és fórumot olvas, az pontosan tudja mit tett le az asztalra, aki nem, az meg úgysem olvassa a kampányszöveget sem. Ezért is nagyon fontos, hogy legyél aktív a fórumon a továbbiakban is.

From: ZigiZakk

This Post:
00
148651.127 in reply to 148651.126
Date: 7/1/2010 8:29:31 PM
Overall Posts Rated:
00
Egyből úgy született? :DDD Viccet félretéve valahol el kell kezdeni. :) Sikeres válogatott esetén viszont el se kezdtem volna az egészet, és folytatni se fogom a következő alkalommal. Nem álmom kapitánynak lenni, csupán erősen bízom benne, hogy meg tudnám oldani a gödörből kimászást. Megy nélkülem is, hát bánja a fene! Jussunk feljebb, csak ez számít, a személyem pedig sorvégi szempont!!! Lassan offolok, hálásan köszönöm a kérdéseid és tanácsaidat. Jókor jött, már erősen süllyedtem a saját szintem alá, hogy tudjak válaszolni pár esetben. :(
Jóéjt!

From: Precki

This Post:
00
148651.128 in reply to 148651.127
Date: 7/1/2010 8:33:54 PM
Dombó KC
III.8
Overall Posts Rated:
1818
Sok sikert a továbbiakban és hajrá magyarok!
Jó éjt!

From: Arsene

This Post:
00
148651.129 in reply to 148651.127
Date: 7/1/2010 8:58:14 PM
Overall Posts Rated:
00
Hát nem hiszem hogy többet töltöl bb-ben a menedzserek 98% nál, és én a helyedben nem is mernék ilyet mondani! Majd idővel ha sokat foglalkozol a játékkal és esetleg eljutsz az első osztályba akkor majd merhetsz ilyet mondani, de még ne!

Egyáltalán tudsz e angolul, tudod e tartani a kapcsolatot külföldi kapitányokkal játékosokkal, mert ugye ez is lényeges?

És végre tényleg leírhatnád pontosan hangsúlyozom pontosan hogy milyen skillekkel raknád szívesen össze a kezdőcsapatot.Kezd az irányítóval, hogy neki milyen skillek kellenének! Persze reális skilleket írj!

Valamint ha már leírtad hogy sikertelen a válogatott, írd már le nekem hogy szerinted miért!

From: ZigiZakk

This Post:
00
148651.130 in reply to 148651.129
Date: 7/1/2010 9:13:12 PM
Overall Posts Rated:
00
-még most is itt vagyok (napi 15-20 órát vagyok online), de ennek mi köze az első osztályhoz? Neked percre fejlődik a csapatod és jön a bevétel?
-hülye kérdés
-még hülyébb kérdés
-41. helyezés és szívás gyengébb országoktól tényleg dicsőséges...

Majd ha ezekre a fantasztikus kérdésekre válaszol másik jelölt is, akkor kérdezz újra, de addig nehogy eless a nyelvedben...

This Post:
00
148651.131 in reply to 148651.127
Date: 7/1/2010 10:19:48 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Egyébként tényleg úgy születtem...Genetikai hiba:)

HUNGARY!
This Post:
00
148651.132 in reply to 148651.113
Date: 7/2/2010 12:26:05 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Nagyon sokat segítettél a döntés meghozatalában, ezúton is köszi.
A programoddal megmutattad, hogy mennyire (nem) érdekel téged hosszabb távon ez az egész BB válogatott történet.
Az utána következő kivastagított résszel meg azt, hogy ennyi idő alatt sem sikerült felfogni, hogy itt a jóval tapasztaltabb emberkék miről beszéltek. (Nem arról, hogy te nevelj ki játékost)
Szóval köszi az eddigieket, egy élmény volt olvasni. Sok sikert a továbbiakban!

From: Gau84

This Post:
00
148651.133 in reply to 148651.132
Date: 7/2/2010 1:01:05 AM
Overall Posts Rated:
44
Az a baj, hogy rettentő kevés az építő jellegű kritika. Inkább hat a többség tudálékosnak sajnos. Bele lehetne menni, hogy milyen skillekkel képzeli el az ember a válogatottat, de ez teljesen mindegy. Sem Ziginek, sem Vendabalnak nincs ideje csapatot építgetni. Elsőre eredményt kell produkálni. Akárki nyeri is a választást (valljuk meg, azért meglepne nem is kicsit, ha Zigi nyerne :D), óriási eredménykényszere lesz. Ziginek azért, mert ha már ekkora volt a szája, mutasson is valamit, Vendabalnak meg a múltja miatt, hiszen ha már ennyien kardoskodtok mellette - nem alaptalanul persze -, akkor igenis tessék már az első évben kimagaslót alkotni. Minden más egyértelmű bukás mindkét félnek.

Visszatérve a skillekhez. El lehetne mondani, hogy aki 'fuss és tüzelj' taktikához olyan centert alkalmaz, amelyiknek gyenge a passzolása, az mekkorát hibázik, de ez függ attól, lehet-e megfelelő hatékonysággal a kerettel azt a taktikát játszatni, illetve nem kis mértékben függ az ellenféltől is. Tehát visszakanyarodtunk oda, hogy nem tudni mi áll a rendelkezésre. De ha ennyire igény van rá, megértetem Zigivel mit is akartok, mert szemmel láthatóan ő másként értelmezi a kérdést, és leírja posztonként milyen egy ideális válogatott játékos. Bár ha sarkítanék, azt mondanám, a legrosszabb skillje a 19-es büntető legyen. :)

Mindenesetre Vendabal, az utóbbi hozzászólásaid már jobban tetszettek, valóban nem rossz az a kommunikáció :) Bocsi, de én csak azt látom, amit itt olvasok. Az elején a tőmondataidat maximum azok értették és értékelték, akik ismernek.

De nem ragozom. A lényeg, hogy akárki nyer is, nagy feladat előtt áll, hiszen azonnali eredményt kell produkálnia, de az biztos, még ha most kicsit hevesebbek is a hsz-ek, teljes mellszélességgel mellette állunk majd.

Last edited by Gau84 at 7/2/2010 1:19:09 AM

From: JoeBlack

This Post:
00
148651.134 in reply to 148651.132
Date: 7/2/2010 1:02:48 AM
Overall Posts Rated:
411411
Könyörgök Arsene kímélj meg minket a további hercehurcától és tegyünk pontot a dolgok végére.Írd már meg Ziginek te, hogy te hogy tennéd össze a kezdő 5 skilljeit.Akkor legalább megtudná mire gondolsz, és látná mennyire nem rossz a kérdés.ez íhy meddő beszélgetés az ő részéről.Mert így hülyén hal meg itt mindenki.

Esetleg Zigi addig míg Arsene válaszol (feltéve ha megteszi, ha igen neked egy kicsit ciki lesz ezek után itt) egy egyszerű kérdést még had tegyek fel neked!Meg tudod mondani mi jelenleg az U21 és NT válogatottba kerülésének a minimális követelményei posztonként, és milyenre módosítanád őket akkor ha te lennél a kapitány?

A külső fórumra még "csicska" lévén is reggeltem, sok az infó, sokat lehet tanulni.

Last edited by JoeBlack at 7/2/2010 1:43:49 AM

From: kaygee

This Post:
00
148651.135 in reply to 148651.133
Date: 7/2/2010 2:56:25 AM
Overall Posts Rated:
173173
Na most már tényleg az utolsó, mert én már szavaztam, és ezt javaslom mindenki másnak is, aztán zárjuk ezt a topikot, merem remélni, hogy találunk egy lelkiismeretes GM-et, aki törli az egészet a túróba, hogy nyoma se maradjon.

gau akárhány haver:

"Az a baj, hogy rettentő kevés az építő jellegű kritika. Inkább hat a többség tudálékosnak sajnos."

Már bocsi, az építő jellegű kritikáért, de amint valami konkrétumot kérdez zigizagazakka barátunktól valaki, abban a pillanatban kezdi hajtani a saját általános baromságait. Kritizálni konkrétumokat lehetne, azok meg nincsenek. Meg tervek se... Ja, és bocs, de ha valaki úgy akar kampányt nyerni, hogy azzal tér ki a kérdések elől, hogy nem ismeri a válogatott skilljeit, elég vicces. Miért, szerinted az itt kérdezők közül hányan ismerik? Hányan kérdezték zigizagazakka tudortól, hogy mik a válogatott skillek? Ha nem vennéd észre, senki sem ezt várta el...

zigizagazakka haver:

Ha te azt hiszed, hogy azért linkelem ide a játékosaim skilljeit, mert azt szeretném, ha egy ámokfutó fórumon soselátott kapitányjelölt fikázza egy 188 centis játékos lepattanózását (óriási hozzáértésre vall, valóban...) akkor elég sűrű lila köd lehet neked odabent. Vedd már észre magad, hogy mióta azt próbálom magyarázni, hogy a multiskill kifejezéssel elég felelőtlen dolog edzéstapasztalat és edzésterv nélkül dobálózni, tudniillik ha elkezdesz edzeni egy 18 éves játékost multiskillesre úgy, hogy közben még meg is sérül néha (akárkivel előfordul, ettől nem véd meg a címeres mez), akkor kb. ide fog jutni 21 évesen 6-os edzővel. Vagyis talán észre kellene venni, hogy így edzett játékosból sosem lesz U21-es, tehát teljesen felesleges is arra gondolni, hogy együtt edződjön az U21 és a válogatott jövőbeli multiskilles generációja, és örülhetsz, ha 25 éves korára kapsz vissza egy tisztességes játékost 7-8 szezonnyi kemény edzésmunka után. De te mindenesetre kész játékosokból kiválóan tudnál labdazsonglőr centereket csinálni, amikor ezeknek a játékosoknak 6 hét alatt lép már kínkeservesen bármilyen skillje is szintet. Persze neked tökmindegy, hogyan kell edzeni kezdettől fogva valakit, ahhoz egy válogatott trénernek mi köze is lehetne, hiszen elég ahhoz kiemelkedő kommunikáció (nem tudom, hogy honnan lenne, de mindegy), meg elég nagy valag, hogy hatékonyan nyomhassa a válogatott trénernek járó széket, ahová egyébként meg nem való...

Last edited by kaygee at 7/2/2010 3:06:03 AM

From: Gau84

This Post:
00
148651.136 in reply to 148651.135
Date: 7/2/2010 3:16:20 AM
Overall Posts Rated:
44
Drága Kajla!

Első körben talán minimális netikettet tanulj! Utána tépd a szád, haver. Így büdös a mondandód... is. :)

Advertisement