BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248003.125 in reply to 248003.124
Date: 9/21/2013 3:56:36 AM
TF Opena
II.2
Overall Posts Rated:
169169
Second Team:
TF National Farm
פיני אומר פשוט דברים שטותיים.
נכון שלכל מאמן יש את השיטות שלו, אבל זו שיטה שתביא לנו כישלון גדול.
ויש לי עוד משהו לפיני:
אם אף אחד לא בסדר, ואני לא רוצה לבחור בך, אז במי לבחור??????
אני פשוט לא מבין אותך!!!!

Last edited by Aviv (NT-Scout) at 9/21/2013 3:57:12 AM

This Post:
00
248003.126 in reply to 248003.125
Date: 9/21/2013 5:24:17 AM
Overall Posts Rated:
274274
שאלה לפיני:

מה ההבטחות שיש לנו שלא תמשיך בסגנון שלך בפורמים ובצ'ט במהלך הקדנציה שלך אם וכשתיבחר?

האם תמשיך לעקוץ ולתקוף דרך שליחים בפורם גם אחרי שתיבחר?
האם תמשיך לעקוץ ולתקוף בצ'ט בכל הזדמנות, כי שם חוקי הפורם לא תופסים?

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
248003.127 in reply to 248003.126
Date: 9/21/2013 5:40:18 AM
TF Opena
II.2
Overall Posts Rated:
169169
Second Team:
TF National Farm
לפיני:
אתה לא יכול לשפוט אנשים ככה.
איך תמיד אנחנו זוכרים רק את הדברים הרעים ולא את הטובים?
תזכור שכל המתמודדים עשו גם דברים טובים.
ואתה? אתה סתם שקרן.
אם אתה רוצה להיבחר אז תתחיל להיות יותר חברותי ופחות תוקפני. ואם תמשיך בדרך הזו, הצבעה אחת אתה לא תקבל.

From: shayn00

To: Ehud
This Post:
00
248003.128 in reply to 248003.126
Date: 9/21/2013 6:52:44 AM
Overall Posts Rated:
99
תסלחו לי חברים.

אני בטוח שכולם רוצים בטובת הנבחרת.

אני עדיין לא מבין על מה המהומה, ובטח לא מבין למה אנחנו סותמים פיות.

כל הדברים הנאמרים כאן הם מבחינתי דיון לגיטימי בבחירות, חלק בוחרים להציג את המשנה שלהם, חלק בוחרים לתקוף את המשנה של המתחרה, אחד גם וגם.

אם מה שפיני אומר כאן (באמצעים מסורבלים ולא דמוקרטיים שפוגעים בחופש הבסיסי ביותר) זה הדוגמא לדברים הנוראיים אז אני יותר מגאה להצביע לו.

לא בגלל שאני אוהב את הסגנון
לא בגלל שאני חושב שהוא מאמן דגול
ולא בגלל הרעיונות שהוא רוצה להביא לנבחרת (למרות שהאמת אותם אני דיי אוהב)

אני בוחר בפיני בגלל שחסמם לו את החופש להגיב כאן.

שוב אני לא יודע מה היה בעונה 15 או 16 או 17 לא הייתי כאן, אני כן יודע ששאלתי מספר פעמים ולא קיבלתי תשובה מספקתץ

ערן - אני חושב שהגיע הזמן להפסיק את הפארסה הזאת ולתת זכויות שוות לכולם. זה בסיסי, זה נכון וזה צודק!

Message deleted
This Post:
00
248003.130 in reply to 248003.128
Date: 9/21/2013 7:22:46 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
נשארנו ארבעה מתמודדים לאחר הקיזוז.\
מאחל לכולם בהצלחה.

This Post:
11
248003.131 in reply to 248003.130
Date: 9/21/2013 8:07:29 AM
Overall Posts Rated:
99
כל עוד סתימת הפיות נמשכת אני מצטרף ומעביר את תגובתו של פיני כלשונה:

1) ה-התקפה היחידה שאינה רלבנטית;
היתה רק אחת כזו ולוקחים עליה יופי של טרמפ.
במאבק על תפקיד, חלק מהתהליך הוא הצגת המתמודד והיתרונות שלו אל מול החסרונות של האחר.
כיוון שהדברים הם חד-משמעיים, הכי קל לתקוף את הצורה ולא לדבר על התוכן.
זו ההתקפה היחידה שהיתה פה שלא לעניין.

2) אופציות לניהול קמפיין חלופי;
מה בעצם הם מציעים? אם אסור לדבר על כל אותם כשלונות וכו'?
הם רוצים מצג שהוא בעצם כדלקמן:
מצד אחד יש מאמן עם ניסיון רב בנבחרת ומנגד מישהו שעוד לא עשה את זה. מעניין למה זה היה מקובל עליהם.

מבחינתי זה כמו שטוטליטר שפוגע במדינה שלו לא יאפשר לדבר על הדברים האלה ורק יצביע על זה שהוא בעל הניסיון והאחר לא...

3) הנה דוגמא להסטה - כתבתי "שאני מקווה שהבחירות יהיו נקיות ולא יהיו חשדות".
מאמן הצעירה בחר לתקוף באותה נקודה ולא לשים ידיו על התקווה לבחירות נקיות.
שוב - העדפת ההתקפה על התמודדות עם התוכן אינה שלי.

4) מאמן הצעירה טוען שוב שאני משקר (וזה כמובן לא מתקפה לטעון שוב ושוב לשקרים...) ושאין שלישית מאמנים אלא רק אותו.
אני ציינתי עובדה פשוטה - שלושתם עומדים כראש הנבחרת (וזה גם מצויין בדף הנבחרת הצעירה!!!) כבר עשור. מאמן יש רק אחד והם התחלפו לאורך התקופה.
זו האמת.
ולא מפתיע שברור שהם תומכים ביהודה בצורה ברורה וגלויה.

5) כל אימון עיקריות בגיל צעיר הוא אימון מישניות שלא יכול לקרות בגיל בוגר. נקודה.
בגיל צעיר הנזק בלשחק מחוץ לעמדה הוא קטן הרבה יותר. כשהשחקן הופך לבשל, רוצים אותו בעמדה שלו ולכן הוא לא יכול, כמעט אף פעם, לקבל אימון מישניות.
לכן, בהחלט אפקח (אם אבחר) ששחקנים עם פוטנציאל בוגרת לא יקבלו הנחיות שגויות שהביאו את הנבחרת שלנו להיות ברמה שהיא כיום. שזה בלתי מספק בעליל ביחס לגודלנו.
6) הסיפור של יותם מסופר ע"י מאמן הצעירה וסקאוט הבוגרת מנקודה מאד ספציפית בזמן, שבה בעצם לא היה ליותם שום אופציה אמיתית.
הוא לא יכל לאמן את השחקן, כי אחרת הוא היה הופך לשחקן יקר מדי לתחזוקה בליגה השנייה ומנגד, הוא לא ממש רצה למכור אותו, כי היה מדובר בשחקן מצויין.

עם הנחייה נכונה הרבה לפני הנקודה הזו, כל הסיפור הזה היה נמנע, בכך שהיה מאומן משניות נוספות במקום עיקריות והמשכורת שלו היתה מאפשרת בנקודת זמן שצוינה חזרה לעיקריות.

7) כל הזמן מנסים לצייר את זה שאצלנו כל בעלי הפוטנציאלים מאמנים רעים, אך האמת היא הפוכה.
אחוז המאמנים שמסייעים זהה בכל העולם. ]ואם לא, זה מעיד על חוסר אמון במאמני הנבחרת].
העובדה שאצלנו הרמה מאד נמוכה ורואים גיוון כ"כ נמוך נובע בדיוק מזה שדרשו משחקנים לבוגרת להיות מתאימים לצעירה ולכן להיות פחות מגוונים ויותר חזקים בעיקריות בגיל צעיר.

8) דיוויד בלאט ושארפ הוא מאמן בצעירה, לציין את זה נראה לי מאד הוגן.
ושוב מבקשים שלא אציין אמיתות שפוגעות בסיכויי האחר...
[ברור גם מדבריו, גם למתמודדים אחרים, שהוא מסייע לאחר]

9) שחקן עם פוטנציאל 8 בנבחרת שלנו עשוי להיות פוטנציאל נבחרת.
לכן, יש שמונה שחקנים שמחזיקים פוטנציאל זה או גבוה ממנו בצעירה.
בכך, מדובר בשחקן שלא יקבל מספיק משניות ביחס לחבריו בעולם ולבוגרת יגיע חלש יותר בהכרח.
והעובדות בשטח של שחקני הבוגרת לאורך העונות האחרונות מגבות את זה.

10) לסיכום -
מבחינתי השאלות האקוטיות הן אלה:
א) האם כמו בבחירות הקודמות שהשתתפתי נחזור לדבר על "מתקפות" (שזה בולשיט) ונביא את הוותיק ביותר (לא ממש הלך לנו באותו קמפיין). או שנתמקד ביכולות של כל מתמודד.

ב) האם העשור בצעירה היה מוצלח, ואם לא האם נמנה את שיבק ליו"ר האיגוד?

ג) האם דוגמא אישית היא חלק מהעניין?

ד) האם לאמן (גם) עיקריות בגיל צעיר שחקנים עם פוטנציאל בוגרת, לא פוגע ברמה אליו יגיע אותו שחקן כשיגיע לגיל הבוגרת.

ה) האם לטעון שאנחנו קטנים וגמדים, כאשר הוכח שמקומנו מבחינת גודל הוא 13 באירופה ו-17 בעולם (נבדק לפני כחודש), הוא ניסיון טיוח? או שמא שלא היה בסדר שאני ציינתי את זה ואת הכישלון במקום אליו הגענו?

מי שיענה לעצמו על השאלות האלה יקבל את המועמד המועדף עליו.

From: Ehud

This Post:
00
248003.132 in reply to 248003.131
Date: 9/21/2013 8:49:24 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני חייב להגיב משהו בכלליות לא בצורה ישירה דווקא לפיני.

הבעיה המרכזית בנבחרת שלנו לעונות האחרונות לפחות (כמי שאימן אותה) היא לאו דווקא חוסר הגיוון של שחקנים שלנו.

מן הסתם מבאס שאין לנו סמול טבעי אמיתי אחד. זאת באמת בעיה.
בעמדות השוטינג, הפאוור ואפילו הסנטר יש לנו שחקנים מגוונים. בעמדת השוטינג יש לנו גיוון גדול אפילו.

בעמדת הפוינט לא היה לנו גיוון בכלל וכיום אני יכול להגיד שיש לנו פוינט טוב למשחק פנים בדמות מלמילאין. הבעיה בעמדה הזאת שאין הרבה אלטרנטיבות והבעיה היותר גדולה היא שאין לנו שחקן ברמה הגבוהה ביותר בעולם. אין לנו רכז עם 20 הגנה.

יש כמה צעירים מבטיחים שאולי יגיעו בקרוב.

בעמדת השוטינג יש לנו שוטינג ברמה העולמית. אחד. עוז לוז. חוץ מזה יש עוד כמה שוטינגים מגוונים ברמה טובה

בעמדת הסמול אנחנו מאלתרים מאז ומעולם לצערי. כן יש לנו גבוהה סופר מגוון שמשחק כסמול, באמת שחקן מדהים.

בעמדת הפאוור יש לנו מספר פאוורים מגוונים - ת'אמת שרובם מגוונים. הבעיה שאף אחד מהם לא מביא משהו שונה. כולם דומים. קולעים יותר טוב משהם שומרים או לוקחים ריב' ובעלי יכולות מגוונות מאוד. אף אחד מהם לא שחקן התקפה ברמה הגבוהה ביותר בעולם לעומת נבחרות אחרות

סנטר - אין לנו אף סנטר ברמה הגבוהה בעולם. גם קביליו לא. הוא פשוט מאוווד מאוזן ומגוון למעמד שלו.
אין לנו סנטרים שנותנים משהו מיוחד מידי כמו שומרים ברמה מיוחדת או מתקיפים ברמה מיוחדת.

אם אתם שואלים אותי מה צריך אז צריך יותר שחקנים ברמות הגבוהות ביותר אצל מאמנים ברמה הגבוהה ביותר עם היכולת הכלכלית הגבוהה ביותר. מאמנים שיסכימו לעשות את האקסטרה.

כמו שציינתי הבעיה היא לאו דווקא גיוון. היא יותר זה שאין לנו, חוץ מעוז לוז, שחקן ברמה הכי גבוהה לעמדה שלו.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
248003.135 in reply to 248003.131
Date: 9/21/2013 9:05:35 AM
Overall Posts Rated:
492492
אני לא מוכן לעמוד בפני מתקפה אישית ולא לענות אלייה.

אני לא צד בבחירות האלו, אין לי מועמד מועדף - יהודה דניאל ורון הם שלושה מאמנים שאני מעריך, מכבד וגם עבדתי או עובד איתם בעניינים של הנבחרת - אין לי שום שייכות לאף אחד מהם וכל טענה אחרת היא שקר.

ועכשיו אני אענה ישירות על כל שקר של פיני:

מאמן הצעירה בחר לתקוף באותה נקודה ולא לשים ידיו על התקווה לבחירות נקיות.
שוב - העדפת ההתקפה על התמודדות עם התוכן אינה שלי.

מה אתה רוצה שאני אגיד על תוכן דבריך? אתה מנסה להגיד שיש פה מקרה רמאיות בבחירות למאמן הלאומי? אם יש זה חמור מאוד ואני מאוד אשמח אם תפרט בדיוק למה אתה מתכוון

4) מאמן הצעירה טוען שוב שאני משקר (וזה כמובן לא מתקפה לטעון שוב ושוב לשקרים...) ושאין שלישית מאמנים אלא רק אותו.
אני ציינתי עובדה פשוטה - שלושתם עומדים כראש הנבחרת (וזה גם מצויין בדף הנבחרת הצעירה!!!) כבר עשור. מאמן יש רק אחד והם התחלפו לאורך התקופה.
זו האמת.
ולא מפתיע שברור שהם תומכים ביהודה בצורה ברורה וגלויה.

נו די כבר עם השלישייה הזו, מה אנחנו בכיתה א'???? אין שום שלישייה אני חבר באיזה קבוצה סודית, ואפילו אין לי מושג מי היה מאמן הצעירה לפני מור. אין שום שלישייה שמופיעה הדף הנבחרת ובאמת שזה סתם עלילת שווא.
אני אתן פה קרדיט זה נכון שכיום אני מאמן הצעירה, לפני היה מור, ולפניו היה מישהו אחר וזה אכן יוצא ביחד שלושה אנשים.

ושוב, אני לא תומך ביהודה

5) כל אימון עיקריות בגיל צעיר הוא אימון מישניות שלא יכול לקרות בגיל בוגר. נקודה.
בגיל צעיר הנזק בלשחק מחוץ לעמדה הוא קטן הרבה יותר. כשהשחקן הופך לבשל, רוצים אותו בעמדה שלו ולכן הוא לא יכול, כמעט אף פעם, לקבל אימון מישניות.
לכן, בהחלט אפקח (אם אבחר) ששחקנים עם פוטנציאל בוגרת לא יקבלו הנחיות שגויות שהביאו את הנבחרת שלנו להיות ברמה שהיא כיום. שזה בלתי מספק בעליל ביחס לגודלנו.

שוב סתם האשמות שווא, מה שפיני רוצה שיקרה זה מה שקורה כבר היום מגיל 18, אבל זה נורא קל לבוא להגיד סתם שזה לא כך. שוב אני אתן קרדיט לפיני שזה נכון שיש שחקנים שעובדים רק על הראשיות בגיל צעיר - הבעיה שאלו בדרך כלל מאמנים שלא עונים לנו.

6) הסיפור של יותם מסופר ע"י מאמן הצעירה וסקאוט הבוגרת מנקודה מאד ספציפית בזמן, שבה בעצם לא היה ליותם שום אופציה אמיתית.
הוא לא יכל לאמן את השחקן, כי אחרת הוא היה הופך לשחקן יקר מדי לתחזוקה בליגה השנייה ומנגד, הוא לא ממש רצה למכור אותו, כי היה מדובר בשחקן מצויין.

עם הנחייה נכונה הרבה לפני הנקודה הזו, כל הסיפור הזה היה נמנע, בכך שהיה מאומן משניות נוספות במקום עיקריות והמשכורת שלו היתה מאפשרת בנקודת זמן שצוינה חזרה לעיקריות.

הסיפור של יותם מאוד פשוט - הוא לא קשור אליי בשום צורה!
יותם הוא מאן מוכשר ונבון שעובד בצורה עצמאית ולא מעוניין בהדרכה של גורם כלשהו מהנבחרת, אני ואף אחד אחר לא "אדם" במה שקרה.
הבנאדם אימון את השחקן שלו עד שהוא החליט להסיק לאמן אותו - אף אחד מעולם לא דחק בו לאמן ראשיות, ואף אחד מעולם לא מנע ממנו לאמן מישניות.

מה שהיה ביני ליותם זה שהוא פנה אליי ואמר שהוא מפסיק לאמן, ושאל אם הוא יעלה את המישניות האם נראה לי שהשחקן יהיה מתאים לנבחרת. עניתי את דעתי - שלא. ויותם חשב אחרת. זכותי, זכותו -אין לי גם שום סמכות בעניין מי מגיע לנבחרת ומי לא - יותם שאל לדעתי ואני נתתי לו אותה.

האמת היא שאני בעד גיוון ואני תמיד משתדל לעודד מאמנים שכן מוכנים להקשיב להשקיע באימון מישניות ולא לרוץ עם ראשיות עד למשכורות גבוהות. אני הבאתי דוגמא אמיתי בדמות אביב בן גיגי(ויש עוד כמוהו) ופיני ימשיך סתם לזרוק האשמות ריקות לאוויר.

העובדה שאצלנו הרמה מאד נמוכה ורואים גיוון כ"כ נמוך נובע בדיוק מזה שדרשו משחקנים לבוגרת להיות מתאימים לצעירה ולכן להיות פחות מגוונים ויותר חזקים בעיקריות בגיל צעיר.

משפט שהוא כולו, מההתחלה עד הסוף, שקר.

Advertisement