Ukrajina 43
Aktivnih korisnika 111. Imaju 6 igraca s placom vecom od 200 000. Najveci dmi je 4 milje. Kad gledam ekipu slicni su nama. Bit ce to 50 50 borba. Prosjek godina im je 28,7. Kao sto sam rekao, dosta su slicni nama i po godinama a i po igracima. Riznica trofeja im je 0. S njima igramo trecu tekmu.
Cipar 63
Aktivnih korisnika 21. Odmah vidimo da uz Crnu Goru imaju najmanju bazu od svih u grupi. Trofeja 0. 1 igrac preko 200 000 place. Najveci dmi 5,5m. Prosjek godina je 29. Peta utakmica je s njima i to se treba dobit ijer nakon njih ostaju 2 kola za rasplet grupe. Tu smo favoriti i vjerujem da uz dobru formu nece bit problema.
Rumunjska 64
Ima 92 aktivna korisnika i s njima otvaramo ep. I ako su tek 64. ,imaju cak 11 igraca s placom preko 200 000. Oni su ona nagazna mina. Srecom imaju 2 ozljede za sutra al opet treba biti jako oprezan jer su dobro poslozeni. Najveci dmi je 3,9m.
Prosjek godina je 31,7. Dosta iskustva i to dosta vise nego mi. Bit ce pakleno otvaranje sutra.
Crna Gora 96
Najslabije rangirana reprezentacija grupe. S njima igramo drugu tekmu. Samo 12 aktivnih. Jedan igrac preko 200 000 place. Najveci dmi je 3,5 m. Prosjek godina je 29,1. Nema se tu sta rec. Ovdje smo veliki favoriti i to treba dobiti sa sto vecom razlikom. 0 trofeja.
Sad kada smo prosli svaku reprezentaciju, mozemo rec da imamo najmladu repreentaciju. Moj neki dojam je da bi cipar i crnu goru trebali bez problema rijesit dok cemo se mozda pomucit sa rumunjskom i ukrajinom. S finskom i grckom se da i moze igrat ali ovisit ce to dosta o razvoju na prve 3 tekme. Optimist sam jer moze bit jako dobro ali treba bit realan da mozda i nece bit kako zamisljamo jer momcad jos raste. Treba strpljenja. Sretno nam sutra na prvoj tekmi a i opcenito na cijelom ep da probamo sto bolji rezultat napravit