И колко му е била заплатата? 85-90К? Да, това е ОК, но ако имаше 17 Стрелба с Отскок, 15 Пробиви, 15 Външна Защита, щеше да говориш друго, нали? Ето това е добър играч, ако питаш мен. Тези умения са идеални за 2ра, става за резерва в А група, но с такива играчи няма как да си и помислиш да станеш шампион, нали? Каквото и да кажа аз, ти винаги ще твърдиш противното, дори да съм прав. Пробвай да бъдеш малко по-обективен и честен /пред себе си, мен не ме бърка/. Когато няма какво да каже човек, по-добре да си замълчи, отколкото да каже някоя глупост.
@Bobkata, съгласен съм, че оказва влияние и го казах, но не такова, не е това основната причина /поне според мен/. Твоите 1345 отбора в Утопия на фона на 23643 общо. Не е това влиянието, за което твърдите със @direct, нали? Пробвай и ти като Nik0, да бъдеш малко по-обективен и да не търсиш конфликта от най-малкото. Това, че те хванах да говориш невярни работи /сещаш се за какво говоря/, не е причина да се държиш като него и да търсиш с какво да се заядеш.