אני מוצא שיחה של תמימות דעים קצת משעממת, אך קשה לי לחלוק עלייך.
אנסה להוסיף כמה הערות קטנות משלי, למרות שדי אמרת הכל.
באזרביטר במהותו ובדרך שהוא נבנה, נועד להיות משחק שבו מאמן שמתחבר פעם בשבוע, יכול להצליח לא פחות ממאמן שמתחבר על בסיס יומי. לשם כך הטקטיקות לכל משחק ומשחק נקבעות מראש על ידי המאמן, לצפייה במשחק עצמו אין השפעה, אימון הכושר מתקיים פעם בשבוע בלבד, והמשחקים נפרדים זה מזה במרווח של כמה ימים בין אחד למשנהו.
הבונוס הגדול של התחברות על בסיס יומי היא ההעשרה שאתה יכול לרכוש משוטטות בפורום וקריאתם של אלפי נושאים שנפתחו בו במשך השנים.
ככל שזה נוגע למאמן הנבחרת, אין הרבה הבדל. ישנם משתמשים המצפים למאמן נבחרת שישמור על הקהילה מעודכנת, בכל רגע נתון, בפעולות שהוא מתכוון לעשות, ויכין סיכומים מקושטים ויפים של המשחקים ששוחקו, אני חושב שזה בונוס נחמד, שמשום מה הפך לנורמה בבאזר ישראל, לא יודע לגבי מדינות אחרות.
כמובן שמאוד אעריך מאמן נבחרת שבוחר לשתף את הקהילה בפעולותיו ואף להתייעץ איתה ואין בכך כל פסול, אך גם מנג'ר נבחרת שבוחר להתחבר פעם בכמה ימים, יכול לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. ישנם משתמשים פחות מנוסים שישמחו לסייע למאמן הנבחרת להתמודד עם כל עניין הקשר עם מאמני הקבוצות בהן משחקים שחקני הנבחרת, וזה לא תפקיד שדווקא המאמן עצמו חייב לבצע כדי ליצור נבחרת מצליחה.
מאמן נבחרת צריך לדעת פחות או יותר את הכלים שקיימים ברשותו, את היריבות איתן הוא עומד להתמודד, ואת הטקטיקות בהן עליו להשתמש, בנוסף להרכבים שיבצעו את אותן הטקטיקות.
כל דבר אחר הוא בונוס נחמד, ואני יותר מאשמח על מאמן נבחרת שבוחר לשמור על קשר עם הקהילה ופעילות מקסימלית, אך זה לא מה שאדרוש ממנו כדי להצביע לו.
מבחינה אישית, הדבר החשוב ביותר מבחינתי בבחירתו של מאמן נבחרת, הוא הכרת המנוע. איך יודעים אם מאמן נבחרת מכיר את המנוע? קודם כל, חשוב מאוד הותק, וכן, חשובה גם הליגה בה הוא משתתף, אך לא די בכך. נתקלנו במאמנים בינוניים למדי שהיו בליגת העל, הנסיבות יכולות להשפיע מאוד ולא כל מאמן ליגת על שרץ לנבחרת יכול להיות מאמן מצליח בה. פעילות פורום יכולה להיות חרב פיפיות, אתה יכול להיות מנג'ר מאוד פעיל בפורום, שכותב דברים לא נכונים בניסיון להישמע חכם, אתה גם יכול להיות מנג'ר מאוד לא פעיל, שהבנת המנוע שלו מהטובות שנראו. אם אתה מנג'ר מבין שגם מביא זאת לידי ביטוי בפורום, אזי כמובן שזה תורם לקבלת הקול שלי, ואני בטוח שגם של אחרים.