BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija.

Reprezentacija. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211627.123 in reply to 211627.120
Date: 3/14/2012 8:15:06 AM
Overall Posts Rated:
104104
Oce neko popit PIVOOO :D

This Post:
00
211627.124 in reply to 211627.122
Date: 3/14/2012 10:40:31 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Samo lagano drug, zanemari Dadonija, dosao je da drzi predavanja o kulturi i potezima Reprezentacije, cak ne zna da se utakmice igraju na Neutralnom terenu uprkos sto kao Lokacija utakmice pise Turska pored svakog meca, dakle nije ni otisao da vidi utakmice kako treba.

Nakon sto sam to vidio, nemam potrebu da raspravljam o nekim stvarima, jer je jasno koliko je neke briga za Reprezentaciju i koliko znaju/ne znaju o njoj, pa cak ni ono osnovno.

Vjerovatno ce reci da ovo (neutral site) predstavlja skroz nesto drugo, da mi bahati ljudi to ne mozemo shvatiti, da spominjem Tursku jer mi je draga i slicno.

This is where we hold them!
This Post:
11
211627.126 in reply to 211627.120
Date: 3/14/2012 2:00:55 PM
Overall Posts Rated:
242242
jebiga trebao je prouciti nasu historiju prije nego li se upusto u dogoovre sa nama, zamilsite te one levate kada su slali krstase da pokrste bogumile, a oni se satro pravili ono veze nemaju sta je ovima

Prije svega želim da ti se zahvalim na knjigama povijesti koje mi nudiš. Nadam se samo da si stigao iste da pročitaš prije nego li ih proslijediš dalje. Ako imaš još neku knjigu, iz psihologije po mogućnosti, istu možeš pridodati.
Gore navedena boldirana humotvorina je tvojih ruku dijelo. Bez obzira na moje poznavanje/nepoznavanje istorije, ili ako će tebi biti prihvatljivije historije, za mene je ista poprilično zbunjujuća. Koliko god da je puta pročitam nisam siguran ko je koga pokrštavao. Da li su rusi pokrštavali bogumile? Da li su to bili levati a rusi se pravili ludi? Da li su rusi okretali glavu dok su krstaši pokrštavail zajedno sa levatima? Postoji opcija i da su rusi pokrštavali a levati se pravili ludi. Prava zbrka priznajem. Kakve to veze ima sa online košarkom?
Ali nije to ni bitno na kraju krajeva. Bitno je nešto drugo Bez obzira koju da smo naciju ovako "taktički superiorno nadmudrili", sramota je da nam na forumu dolaze stranci i podsjećaju na neke univerzalne stvari. Stvari koje smo možda mi zaboravili u svoj ovoj zbrci. Stvari koje se uče prvenstveno u kući, pa tek onda u školi.
Ili to možda nisu stranci. Možda su to potencijalni kupci Vijećnice :)

This Post:
11
211627.127 in reply to 211627.126
Date: 3/14/2012 2:33:15 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Fer plej prije svega, onda sve ostalo.

This Post:
55
211627.128 in reply to 211627.124
Date: 3/14/2012 2:45:18 PM
Overall Posts Rated:
242242
Tako je Kralju. Tako je Šahu. Tako je Maharadžo. Tako je Selektoru. Zanemarimo Dadonija i njegova kukumakanja. Slavimo pobjedu. Okrećimo janjad, telad i pilad. Samo prije velikog tuluma da se podsjetimo na 10 razloga zbog kojih je pobjeda bitna.
1. Pobjedili smo ruse. Predpostavljam da, osim Dadonija, u Federaciji svi skakuću od sreće
2. Osvetili se krstašima. Svi i dalje skakuću, samo Dadoni nešto kuka i žali Putinove sunarodnjake.
3. Motivisali strance da se dopisuju sa nama. Na forumu se nešto kao stranci bune, a privatno selektoru čestitaju.
4. Još bolje. Ne samo da smo ih pobijedili. Mi smo ih zajebali. Uh, evo me sada pišem kao selektor. Ja=Mi.
5. Ima još jedna korist koju ću samo šapnuti. Postoji i mogućnost da rusi ispadnu zahvaljujući nama.
Nama=Selektor.
. Dobiti ćemo stimulaciju od Ukrajine i Lijanovića. Samo Dadoni to ne zna. Treba mu to reći.
6. Rejting će nam skočiti. Značajno. Samo se treba strpiti. Potrebno je samo još da nekoga ovako "nadmudrimo".
7. Neki, čitaj Dadoni, ne znaju niti osnovno. Jeste da to nije neki razlog zašto je pobjeda bitna ali svejedno. Isti treba
evidentirati.
8. Turska nam je draga i njoj ovo nećemo napraviti. Gluho bilo. Jazuk i spomenuti. Kada kažem draga nam Turska mislim na
sve stanovnike Federacije. Osim Dadonija naravno. On ne živi u Federaciji. On živi u svom svijetu.
9. Zajednica je motivisana. Masovno se prodaju stranci i investira novac u domaće igrače. Selektor je primjer. Možda se to
ne vidi, ali on ima sad u ekipi najmanje dva reprezentativca. Samo strpljivo. Kada ih pokaže javnosti svi ostali će njega
da slijede. Kada kažem svi naravno da ne mislim na Dadonija.
10. Cilj je važan. Koji cilj? Kratkoročni, srednjoročni dugoročni. Nije to ni bitno. Selektor je rekao da je važan cilj. Metode
nisu bitne. Koga briga za metode. Važan je bio cilj. Cilj koji smo svi znali prije utakmice. Cilj koji je bio jasno naznačen u
glavi selektora. Ostvariti pobjedu. Cilj ostvaren. Svi zadovoljni, osim Dadonija i par onih tamo što ne govore naš jezik.

Gore navedene razloge Dadoni namjerno zanemaruje. Svi znamo zbog čega. Dadoni je rus.

Last edited by Dadoni at 3/14/2012 2:49:56 PM

This Post:
00
211627.129 in reply to 211627.128
Date: 3/14/2012 2:57:55 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Ostvariti pobjedu. Cilj ostvaren.

Napokon si shvatio.

Vidim imas vremena i bujnu mastu, nauci onda nesto korisno, pogledaj da se utakmice Reprezentacije igraju na Neutralnom terenu.
Ostatak teksta klasicna Dadonijeva filozofija, bujna masta, nema sta kreativan si, samo sam ja kreativan na drugi nacin, pitaj Ruse, oni znaju.

Evo kad vec kazes da odgovoris na sva moja pitanja, koga briga za misljenje nekoga ko ne zna gdje mu igra Reprezentacija?

Nemam namjeru ulaziti s tobom u neke daljnje rasprave, srocio si lijepu pricu, okusaj se u tom fahu ne ide ti lose. Btv, hvala na lijepim rijecima, da ne bude da sam nekulturan.

This Post:
55
211627.130 in reply to 211627.128
Date: 3/14/2012 3:05:35 PM
Overall Posts Rated:
112112

...
Okrećimo janjad, telad i pilad...

...а неки од нас и прасад! :))

This Post:
00
211627.131 in reply to 211627.126
Date: 3/14/2012 3:21:03 PM
Overall Posts Rated:
2525
Smisao za humor ti je ostao definitivno u wc, ja se ne stidim svoje povijesti kako kazes, ili ti historije, zna se ko su bili patareni, ili ti bosnjani kako su se zavali, vjerovatno si cuo za bana kulina, i bilino polje, jel ti dovoljno.....Pod izgovorom da se u bosni poducvava patarenska vjera, ili krivovjerije, papa je planirao poslati krstasku vojsku kako bi to ispravio, a ban kulin lafcina rece kako pojma nema o cemu ti prica doticni papa mislim da je rijec o piju 18, ili ovako nesto, i tako spasi svoj narod, kad se ovaj vratio u vatikan,pod uvjerenjem da je izvrsio svoju misiju, ovaj nas laf opet po svom......vjerovatno si shvatio analogiju....iako mi nije jasno kako si se nasao uvrijedenim za internu salu koju sam uputio selektoru, ali nije bitno......posto si nastavio da prosipas jefitnu psihologiju, u 10 koraka mislim da ti ne trebaju ove knjige koje ja imam, jer STA DA PRICAM SA FRAJEROM KOJI NIJE GLEDAO NADREALISTE KOJI PRODAJU LEVATIMA VIJECNICU, imam osjecaj ali se nadam da si shavtio sta sam i sa tim htio da kazem, a ako nisi imas moderne medije pa pogledaj sam pa izvlaci zakljucke,
ps. nadam se da si pogledao preporucene linkove o profi, neke stvari ce ti biti jasnije

Last edited by Mithrandir at 3/14/2012 3:24:49 PM

This Post:
11
211627.132 in reply to 211627.131
Date: 3/14/2012 3:28:17 PM
KK.Play-Off
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
489489
Second Team:
BC.Play-Off
Da smo osvojili svjetsko prvenstvo nebi ispisali ovoliko postova , takvi smo jbg

This Post:
11
211627.133 in reply to 211627.132
Date: 3/14/2012 4:58:21 PM
K.K MILLENIUM
II.1
Overall Posts Rated:
617617
Second Team:
K.K MILLENIUM II
Umjesto sto se ovdje raspravljamo,zasto neko ne ode na TL i ne kupi nekog naseg igraca.Propadamo!!

Advertisement