Smisao za humor ti je ostao definitivno u wc, ja se ne stidim svoje povijesti kako kazes, ili ti historije, zna se ko su bili patareni, ili ti bosnjani kako su se zavali, vjerovatno si cuo za bana kulina, i bilino polje, jel ti dovoljno.....Pod izgovorom da se u bosni poducvava patarenska vjera, ili krivovjerije, papa je planirao poslati krstasku vojsku kako bi to ispravio, a ban kulin lafcina rece kako pojma nema o cemu ti prica doticni papa mislim da je rijec o piju 18, ili ovako nesto, i tako spasi svoj narod, kad se ovaj vratio u vatikan,pod uvjerenjem da je izvrsio svoju misiju, ovaj nas laf opet po svom......vjerovatno si shvatio analogiju....iako mi nije jasno kako si se nasao uvrijedenim za internu salu koju sam uputio selektoru, ali nije bitno......posto si nastavio da prosipas jefitnu psihologiju, u 10 koraka mislim da ti ne trebaju ove knjige koje ja imam, jer STA DA PRICAM SA FRAJEROM KOJI NIJE GLEDAO NADREALISTE KOJI PRODAJU LEVATIMA VIJECNICU, imam osjecaj ali se nadam da si shavtio sta sam i sa tim htio da kazem, a ako nisi imas moderne medije pa pogledaj sam pa izvlaci zakljucke,
ps. nadam se da si pogledao preporucene linkove o profi, neke stvari ce ti biti jasnije
Last edited by Mithrandir at 3/14/2012 3:24:49 PM