ne moze se napredak ocekivati kad se svako 2 godine menja selektor,za nekoga treba imati vise stroljenja!!!!
Ne verujem da je to neko napisao a da nisam ja. Jedini nacin da uspemo kao zajednica su da budemo slozni (nikada!) ili da damo foru jednoj grupaciji da radi posao bar 2 mandata pa da vidimo sta ce da promene. Naravno ako se nista ne promeni nakon prvog mandata i vidi se da to nigde ne vodi, nema smisla ici dalje. Ko god da pobedi, imace moju podrsku, dobice sve fajlove i spiskove koje imam, i ako kroz 2 nadolazece sezone bude radio kako treba, bicu prvi koji ce za 2 sezone da mu da podrsku. Isto tako ako pobedim, svi kandidati, pre svih Navaro, jer je od svih kandidatura njegova najozbiljnija, moci ce da se ukljuce u rad reprezentacije. Svacija pomoc je dobrodosla. Bar da tezimo toj slozi, kad vec nema sanse da je ima medju Srbima.
Sto se tice igraca, slazem se da ih je dosta propalo u proslih 7-8 sezona. Mnogi nisu stasali u ozbiljne igrace iako su obecavali. Grujin, Savic, Jovanovic, da ne nabrajam dalje,
Last edited by Trbazzi at 2/8/2012 1:11:50 PM