1) כיום פחות קל לעשות רווח מאימון שחקנים כמו בעבר, בייחוד כי המחיר של צעירים הוא מנופח משמעותית לעומת זה של שחקנים בני 24-25, זה עדיין אחד הדברים הכיפים במשחק וגם עוזרים לך בסופו של דבר להשיג שחקנים איכותיים לפי רצונך האישי. כדי שזה יהיה ריווחי צריך לחפש טוב טוב ולא לשלם על השחקן יותר מ400-500 אלף. אה כן, צריך גם סבלנות....
2)הדראפט הוא בעייתי מאוד, אתה יכול להשקיע טונות של כסף לצאת עם כלום ביד. הייתי אומר להשקיע 5-10 בשבוע ולחכות לעונה שאתה מבטיח לעצמך בחירה ראשונה (או שנייה אחרי בוט למשל) ורק אז לממש את כל הנק' - אחרת זה פשוט יותר זול לקנות שחקן בן 18 בשוק. היתרון היחידי המשמעותי בדראפט הוא שאתה מקבל שחקן ישראלי
3)על מנת להשלים אימון מלא השחקן חייב לפחות 48 דק'. כדי לשמור על כושר משחק תשמור את הדק' של כל השחקנים שלך על 60-80 דק' שבועיות. כושר משחק הוא חשוב ובעל הרבה השפעה על יכולת השחקן
4)קודם כל, תתחיל לבנות. האולם צריך כל הזמן לגדול יחד איתך - אתה לא רוצה לעלות ליגה עם אולם שקטן לליגה הזו כי אז תפסיד קהל. כסף ממשחקים זה מקור ההכנסה המרכזי של המשחק ואתה חייב כל הזמן למקסם אותו. המחירים זה משהו שלומדים לשחק איתו בהתאם לגודל האולם שלך.
כמו שאתה רואה עכשיו אתה ממלא אותו ולכן אתה יכול להעלות לאיזור ה- 17,50,140,1200
אבל אני סתם זורק מספרים....
5)אם אתה מאמן שחקנים אתה חייב מאמן רמה 5 (6 פשוט יקר מידי)
יחצן לא צריך בליגה 4 בטח כל עוד האולם שלך מלא
ורופא לא הייתי משקיע יותר מ5-10 אלף משכורת שבועית
6) שחקן נבחרת מעלה לך את הרווח ממרצ'נדייז בעיקר אם הוא ישראלי. בכלל שחקנים ישראלים נותנים יותר מרצ'נדייז - בהתאם למשכורת שלהם - ככל שהיא גבוהה יותר המרצ'נדייז גבוה יותר.
7) אתה מוזמן לפנות אלי לביבי מייל עם כל שאלה
8)בהצלחה!