Не бих казал, че Утопия носи основната вина за повишаването цените на играчи и персонал /до някаква степен - да, но не основната/. Не мисля, че има и дефицит. Играчи колкото искаш и всякакви, въпроса е какви търсиш. Пълно е с играчи с безкрайно надути заплати и не особено готини скилове /примерно напомпан център без никакви вторични умения/. Аз бих се съгласил с Balkan beer, прекалено много мениджъри с много пари.
Иначе към Химика... готино мачле изиграхме. Може би това беше най-важния мач на този етап от сезона - съперник + ТВ, оказва голямо влияние върху посещаемостта в следващите мачове. Не се притеснявай, може да повдигаш каквито теми искаш. И без това някои спорове, които водим тук /повечето/ са безсмислени.
Бобка, това играч за А група ли е? За мен добър играч е играч ниво А група. За тук може да ти върши работа, но както сам казваш - нашата 2ра дивизия е на нивото на 3ти в други страни. Следователно си си взел добър играч на ниво 3та. И аз имам играч с 90 "първични скила" за 40К, ама не става за А група...