BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > Sezon 23

Sezon 23

Set priority
Show messages by
From: zamek9

This Post:
00
237686.120 in reply to 237686.119
Date: 5/2/2013 5:43:23 PM
Overall Posts Rated:
5656
niech mnie odbanują choć na chwilę
wejdę ja i zamek na czata
i będzie jasne

a ja jakieś cuda wymyślam....

From: korsarz

This Post:
00
237686.121 in reply to 237686.120
Date: 5/2/2013 5:52:53 PM
Overall Posts Rated:
202202
w sumie to bardziej by mi było na rękę jakby zamka zbanowali teraz ;P
btw. musi co jakiś mądry zauważył że mieliście mecz w PP, gdyby nie to pewnie by nie było tematu...

This Post:
00
237686.122 in reply to 237686.120
Date: 5/2/2013 6:06:00 PM
Warsaw Mutants
III.10
Overall Posts Rated:
10811081
Przypominam, że nie można komentować decyzji GMów na forum.
Chciałem jeszcze nadmienić, że logować z jednego IP mogą się dwie osoby tylko po uprzednim uprzedzeniu jednego z GMów o takiej sytuacji. Jeśli ktoś nie wystąpi z taką prośbą (wszystko jest odnotowywane) będzie traktowany jako posiadacz 2 kont i zostanie ukarany.

This Post:
00
237686.123 in reply to 237686.122
Date: 5/2/2013 6:20:32 PM
Overall Posts Rated:
5656
to mam za każdym razem jak zmienią się GM-y ich informować?
czyli jak przestaniesz być GM-em to znowu mam zgłaszac że mam brata?
zgłaszałem Khazadowi, nie wystarczy?
pokaz mi gdzie jest napisane że trzeba to zgłaszać po każdej zmianie GM-ów

popłełniono bład i tyle
teraz czas się do niego przyznać
a jak nie to proszę o telefony i porozmawiamy na dwa głosy

"nie wolno kometować decyzji GM-wo" jasne że nie wolno, nie wolno tez banować jednego z braci bez powodu, to chyba większe przewinienie?

Last edited by zamek9 at 5/2/2013 6:22:39 PM

This Post:
44
237686.124 in reply to 237686.122
Date: 5/2/2013 6:21:43 PM
Overall Posts Rated:
202202
z całym należnym szacunkiem...
już dawno przeszedł mi wiek buntu i walki o wolność naszą i waszą na forach internetowych (HT, itd.)... ale jak decyzja GMów jest jawnie dziwna to co komu zaszkodzi jakaś dyskusja na forum?

o tym że są dwa konta ze stargardu gadamy od ponad sezonu w różnych żartach... chłopaki nic a nic się nie kryją z tym że są braćmi, pamiętam komentarze że nie dyskutują ze sobą o swoich drużynach (zresztą Ci co mieli okazję poBBmailować z oboma pewnie zauważą że raczej nie jest to dyskusja z tą samą osobą)...

poza tym... komentowaliśmy różne transfery, czasem kary, komentowaliśmy bana dla jednej z najlepszych ówcześnie ekip w PLK... świat się nie zawalił, a rzekłbym że wręcz przeciwnie, ożywiło się nieco forum...

dorzucę jeszcze że logowałem się z jednego kompa jeden po drugim (a nawet na zmianę) z co najmniej kilkoma osobami, np. z hatchetem, bo po prostu się znamy i czasem spotykamy w róznych miejscach... w HT miałem kiedyś dwie ekipy (jedna na ojca zarejestrowana, testowałem sobie różne treningi), co później zresztą sam zgłosiłem GMom z opisem i prośbą o odpowiednią finansówkę i zamknięcie tematu... naprawdę mam dość doświadczenia w podobnych sprawach żeby wiedzieć że co innego transfery i zarobkowanie na drugiej ekipie, a co innego logowanie z jednego kompa

This Post:
11
237686.126 in reply to 237686.125
Date: 5/2/2013 6:49:46 PM
Overall Posts Rated:
5656
w lidze namówiłem brata że "gramy tym co mamy najgorsze zeby najlepsze zostało na wa pozostałem mecze w tygodniu" - taki plus jak sie ma brata ze mozna tak kombinowac
ale taktyki ustawialiśmy niezależnie próbując sie zaskoczyć :)
a że wygrałem i wydaje się że musiałem wygrać to rzuciłem "jak się spotkamy w PP to Cię puszczę dalej" bo w życiu bym nie pomyślał ze się jednak spotkamy :)
no i stało się, ktoś musiał odpaść, a że palnąłem wcześniej że puszczę.....to musiałem słowa dotrzymać - choć do końca chciałem by zapomniał o obietnicy :)
zamek sie nie obrazi chyba jak powiem że nie ma szans na PP bo z korsim czy szefciem przegra

mi by spokojnie pasowało grac i w BBB i w PP bo w lidze w miarę luz, inn nie graja w PP w mojej konfie więc samym entkiem bym wygrywał mając szeroki skład
no ale skoro powiedziałem ze puszcze to puszczam - taki minus jak sie ma brata w BB
pisałem wcześniej że BB staje sie dla nas za małe...

kolejny dowód że jest nas dwóch, gdyby był jeden młoty by przeszły w PP dalej bo zamek to moze i gra nieźle ale z tym składem szans na sukcesy nie ma
a ja bym miał i w PP i w BBB
a z tego że odpuściłem PP to akurat wszyscy uczestniczący jeszcze powinni być zadowoleni bo zamka w razie czego łatwiej im będzie ograć

Last edited by zamek9 at 5/2/2013 7:26:40 PM

This Post:
00
237686.128 in reply to 237686.127
Date: 5/2/2013 7:17:06 PM
Overall Posts Rated:
5656

To fakt w lidze masz piknik dlatego zdziwiłem się, że odpuściłeś PP i zrezygnowałeś tym samym z jakiejś poważnej walki w BBB. Trochę szkoda bo w lidze akurat w tym sezonie - w odróżnieniu od poprzedniego - masz takie warunki, że mógłbyś powalczyć w BBB. W następnym sezonie może nie być już takiego komfortu.

różne rzeczy sie wyprawiają w BB, ale są jakieś granice
jak się dało słowo to bez względu na to jak mi to szkodzi tego słowa dotrzymam
a zamek nie zachował się jak prawdziwy brat tylko jak egoista :)
zamiast kibicować mi w BBB i PP woli przejśc jedną albo kilka rund więcej w PP

Zawsze może jeszcze kogoś dokupić:-)

on ma taki skład że musiałby dokonać zmian przynajmniej na 3 a może 5 pozycjach
jeden transfer nic nie da

Last edited by zamek9 at 5/2/2013 7:18:58 PM

Message deleted
Advertisement