Ukraina vs. Cyprus 101 - 62 (19700) +39
Виграли в одного із аутсайдерів, набили більш-менш різницю і це добре. В захисті зіграли більш-менш нормально, але тільки в 3 та 4тій четверті. В нападі ми не зіграли на всі 100%, я думав що вони набють набагато більше очків. Перші дві четверті було таке враження, що ми граємо з якоюсь країною нашого рівня. Рівна боротьба була як не дивно... Але потім зібралися та зробили те, що мали зробити.
По тактиці:
ретельний розіграш проти нашої зони 3-2 повністю себе виправдав. У суперника 2 - 27 реалізованих триочкових кидки, що радує. Пуста розстановка принаймні не розчаровує, і свою справу робить.
По гравцях:
Жідконожченко, Кучма, Дюдін, Діденко, Чернюк зіграли дуже на високому рівні. Жидкий Кучма Дюдін розстрілювали здалеку, Діденко зсередини а Чернюк за свої 20 хвилин перебувань на площадці зробив 6 асістів.
Із заміни хочу виділити Канадурова у формі 6, який має мозок і шарив що йому кидати не потрібно, тільки в захисті відпрацьовував. І також Косілов, Логвіненко та Чубенко, які виконали свої ролі. Абсентенко сьогодні здивував своєю "результатитивністю", але це було звязано із формою 7. Я впевнений що при кращій формі він би став одним із лідерів. А Барабашу не хватило хвилин щоб показати на все що він спроможний.
Щодо групи і подальшої ситуації:
Сьогодні відбувався паралельно матч Іспанія Латвія, який багато чого для нас вирішував, і на жаль, він закінчився не на користь нам. Латвійці дали справжній бій Іспанцям, програючи по ходу усієї зустрічі і потім в останній чверті витащити собі перемогу. Ніхто ще вихід із групи собі не забезпечив, і всі команди мають однакові шанси на вихід. В тій ситуації що зараз склалася перевагу мають Латвійці, вони будуть споглядати на те як боряться ми росіяни та іспанці. Тому не все так просто в нашій групі. Ми також маємо перевагу, але не значну. Далі важкі матчі.
Турнірна таблиця така:
Україна 4 0 106
Іспанія 3 1 88
Росія 3 1 46
Латвія 3 1 18
про наступного суперника:
наступний суперник Росія, наші сусіди ) матч як завжди принциповий і буде заруба гарантовано. Кадрові втрати в нас стають дедалі гірші. Вилетів один з наших найкращих Ц (крім кандаурова) на два тижня і він нам не допоможе проти них, а я на нього так надіявся... Також Кандауров по своїй долі наврядчи зможе затащити гру. В росіян також є деякі проблеми: їхній основний Ц у формі 6 і не знати чи йому награють норм хвилини чи ні.
Тому прошу усіх менеджерів які мають збірників - тримайте форму!!! Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 6/18/2012 4:54:46 PM