πολυ καλη και ωραια αναλυση.
να ρωτησω κατι.αν ερθω 6ος παιχω με τον 7ο του κοκκινου ομιλου.θα εχω πλεονεκτημα εδρας ή θα το εχει οποιος εχει πιο πολλες νικες?
οσο αφορα την ομαδα μου,η αληθεια ειναι οτι τρομαξα οταν ηρθα στον ομιλο.το παιχνιδι δεν το ξερω καλα,ειδικα στο κομματι των μεταγγραφων το οποιο ομως πολυ σημαντικο αφου χωρις λεφτα δεν πας πουθενα.ειμαι τυχερος ομως απο τη στιγμη που αποκλειεται να τερματισω κατω απο 6ος.νικησα ρεμαλι εκτος και το καταφερα αυτο.ισως το καλυτερο που μπορουσα να κανω να ηταν να μην κανω μεταγγραφες πριν τα πλει αουτ.επειδη ομως δεν θα ειχε ενδιαφερον αγωνιστικο καθολου,αποφασισα να κανω 2 κινησεις.ελπιζω να δωσω μαχη για την 5η θεση.για πιο πανω μαλλον δεν παιζει.
αυτη τη στιγμη δεν φοβαμαι ουτε την καλαματα ουτε τον λυκο.δεν γνωριζω ομως ποια ειναι τα οικονομικα τους,οποτε...
γενικα η ελλειψη εμπειριων σε τετοιο επιπεδο με φοβισει αρκετα.ευχομαι ομως να παραμεινω κοντα σας.ειναι μολις η πρωτη φορα που παιζω σε ομιλο με ενεργους χρηστες στο φορουμ.και ασφαλως αυτο δινει αλλη διαστση στο παιχνιδι.