engedd meg, hogy beleszóljak ebbe a beszélgetésbe.nem tudom hogy lehet, hogy nem, lehet a 2/4 ilyen gyenge de nem hiszem, első évemen eddig elég jól szerepelek (kop,kop,kop), és nem titkolom, hogy a csapatom össz fizetése nem haladja meg egy erős 3. osztályú csapatot.szóval szerény véleményem szerint aki ennél erősebb kerettel (nagyobb fizetés) az osztályozós helyet se tudja megcsípni, az menjen vissza tanulgatni még a 3. osztályba, mert valamit nem jól csinál.Lehet meccset nyerni 120k-s centerekkel, de ugyan azt el lehet érni 60k-s centerekkel és jó taktikával.Nézegettem egyes csapatok csarnokát/jegyek árát, a 2. osztályos csapatok elég nagy része nem használja ki a csarnok kapacitását rossz jegyárakat alkalmaznak, és jelentős bevételtől esnek el.az ilyen csapatoknak sincs sok keresnivalójuk a 2. osztban szerintem.nekem azzal nincs gondom, hogy a játék elvárja a profizmust és a törődést, idő befektetést!aki kihasznál minden játék adta lehetőséget, az 200k-250k-s fizetés környékén is tud egy életképes 2. osztos csapatot építeni, aki nem érti a játék minden csínját, az meg tanuljon csak.más manager játékokban ahol már 7-8 osztályok is vannak a 4. osztályban is már olyan managerek vannak akik 10-12 szezon óta nyomják csak nem elég ügyesek aktívak stb.a keretük lehet, hogy akár 2. osztos is lehetne, de maguk miatt fejlődésképtelen a csapat.A munkatársam aki megmutatta a játékot 2. osztos volt azt hiszem 3-4 szezonig.én 4. osztosként reggeltem ő akkor 2. osztos volt.most 5 szezon múlva ő 3. osztos (és nem vezeti a csoportját) én meg lassan annyi meccset nyerek a 2. osztban mint tavaly összesen nyert a kiesési szezonjában.pedig friss hús vagyok gyenge kerettel.nem magam fényezem ezzel, hanem a játék adta lehetőségeket dicsőítem.a gyenge elhullik az ügyes pedig halad.az az evolúció!ha a nb1-esek egy része nem fog tudni alkalmazkodni váltani, 4-5 szezon alatt a fél társaság kicserélődik előre láthatóan.ha tartják a lépést sose esnek ki.ez így van rendjén szerintem.sry nagyon hosszú volt de nekem a témához ennyi minden volt a hozzáfűzni valóm!
Last edited by JoeBlack at 3/8/2011 11:43:52 AM