Chodzi o Wiesię ?

No dobra mówicie ciekawe rzeczy i nawet się z tym zgadzam, jednak z mojej perspektywy mozolny trening od poczatku i tak nie daje gwarancji na awans.. no oczywiście w wyższych ligach, nie mówię o dole. Trzeba w końcu zrobic jakieś mocne transfery, co powoduje wydatki, potem jeszcze pensje idą znaczaco w górę i tak długo nie da rady pociągnąć bez awansu jesli nie ma tych melonów (jak Menias

) bo wizja bankruta niestety jest nieciekawa. Ja postawiłem na spokojny rozwój, trening i dobieranie zawodników, którzy nie biorą milionów monet. Na razie efekt nie zadowala mnie, bo niby blisko szczytu lub na nim, ale zawsze coś stoi na drodze awansu, a to kontuzje przed finałami, a to z kolej mocne ekipy które leją Cię w najważniejszych momentach heheheh Zapał powoli stygnie, ale widząc sukces Buffys przyznaję, że warto trochę powalczyć. Szkoda że nie ma w lidze aktywnego forum jak kiedyś, ale fajnie że wpadacie - tylko Ravva jeszze nie widziałem ostatnio, przycichł, przygasł relacji nie ma w lidze III.13 w której widzę tkwi

Jak by nie było pozdrawiam