Για να αφήσω έξω το θέμα με τα εσωτερικά και εξωτερικά συστήματα γιατί για αυτό ακόμα δεν έχει βρει άκρη ακόμα και ο Νεκτάριος(sarithin).Λοιπόν επειδή αν απαντήσω σε αυτά που μου είπες θα δημιουργηθεί τσακωμός και παρεξήγηση θα απαντήσω πολύ ευγενικά.
Ένας παίκτης κρίνεται ανάλογα με τα skills του είναι εντελώς λάθος να τον κρίνεις ανάλογα με το τι κάνει στο παρκέ διότι αυτό κρύβει πολλές παγίδες. Στην κατηγορία μας οι άμυνες είναι πολύ χαλαρές και κυριώς οι περιφερειακές σχεδόν ανύπαρκτες οπότε είναι πολύ εύκολο ακόμα και για έναν παίκτη με 5000 $ μισθό να σκοράρει πάνω από 30 πόντους ακόμα και σε ντέρμπι αν έχει στυθεί καλά η ομάδα(βλέπε τον Small μου) ο οποίος με 5000$ εχει σύνολο σκιλλ 73 (πολύ υψηλό) σκόραρε 26 πόντους στον ημιτελικό. Όμως στο μεταξύ μας παιχνίδι που έχεις πολύ καλά core skills πήρε πούλο(μετά συγχωρήσεως) οπότε δεν μπορείς έτσι να κρίνεις ένα παίκτη.
Σύγγνωμη που θα στο πω αλλά ενώ λες:
-1ον φυσικα και η τιμη πωλησης δεν ειναι κριτηριο ενος παικτη.ειναι ασχημο να λες πραγματα που δεν ειπα.ο μισθος ειναι φυσικα κριτηριο αλλα εγκυμονει πολλους κινδυνους κατα την ταπεινη μου αποψη.
Π.Χ παρε για παραδειγμα εναν σγ. αν του αυξησεις κατα +2 το JS και το JR θα αυξηθει κατακορυφα ο μισθος του και σε ορισμενα συστηματα θα σου κανει την ιδια η και χειροτερα δουλεια με πριν.
Στη συνέχεια με κατακρίνεις λέγοντας ότι γιατί έχω πολύ χειρότερη ομάδα ενώ η πεντάδα μου κοστίζει κατά 171.000$ λιγότερο, μάλλον πρόκειται για κάποιο αστείο γιατί αλλιώς μιλάμε για έλλειψη κατανόησης αυτών που γράφεις. Κάθε παίκτης μου δεν έχει κάτω από πέντε σε κάποιο σκιλ και είναι τουλάχιστον η πεντάδα κοντά 350 σύνολο σκιλλ κάτι που αμφιβάλλω αν έχεις στην ομάδα σου. Τέτοιοι παίκτες ξέρεις είναι λιγουλάκι πιο ακριβοί από τους παίκτες με τρύπες σε πάσα, ριμπάουντ κτλπ. οπότε πιστεψέ με τέτοιους παίκτες δεν τους αγοράζεις με 400.000$ ούτε στα πιο απίστευτα όνειρά σου.
Το αν είναι να κάνεις κάτι κάντο σωστά πήγενε στο λαθάκι που έκανες στις μετρήσεις πουθενά αλλού αφού θεωρώ πως είσαι πολύ καλός μάνατζερ ίσως και πρότυπο για εμένα όμως δεν μπορείς να θεωρείς ότι είχα έστω και λίγες πιθανότητες να σε κερδίσω ενώ δύο παίκτες σου μόνο ξεπερνάνε σε αξία όλη την ομάδα μου κατά 3000$. Επίσης για τον ενθουσιασμό τον οποίο μιλάς είχα 6 αν αυτό το θεωρείς φουλ οκ, οι προβλέψεις που γίναν προέκυψαν από τη μονοδυάστατη ομάδα που έχεις αφού με αυτούς τους ψηλούς μόνο εσωτερικά παίζεις ,άντε και push με δυσκολία(δεν λέω ότι εγώ έχω μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση).
Την προτελευταία παράγραφο δεν την σχολιάζω γιατί εσύ ξεκίνησες με ειρωνεία και επιθετικότατα σχόλια τα οποία φυσικά δεν με πλήγωσαν καθόλου αφού σέβομαι την άποψη του οποιουδήποτε αλλά νομίζω πως έχω το δικαίωμα να διαφωνήσω και να είμαι καυστικός απέναντί σε μια παρόμοια συμπεριφορά σου.
Υ.Γ. Όταν σου έλεγα ότι δεν ξέρω ποιός θα είναι ο νικητής δεν είχες αγοράσει τον Perez ούτε τον Cornell που είναι παρά πολύ σημαντικοί παράγοντες για την χθεσινή σου νίκη και έδωσαν στην ομάδα σου ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο ενώ τότε ακόμα σκεφτόμουν την άνοδο και μεταγραφές πριν τα play-off. Τέλος, μην ξεγελάς τον εαυτό σου θεωρείς την ομάδα μου καλύτερη από τη δική σου;
Καλή συνέχεια στην III αφού με αυτή την ομάδα θα ανεβείς 100% για εμένα! Συγνώμη commando
Last edited by Nikos Manetos at 3/23/2014 2:45:50 PM
The enemy of good is...the better!